HomeИНТЕРЕСНОЗвездите от „Сексът и градът“ и техните екранни половинки

Звездите от „Сексът и градът“ и техните екранни половинки

Сексът и градът

Звездите от „Сексът и градът“ и техните екранни половинки

„Сексът и градът“ е в съзнанието на всички през последните няколко седмици, благодарение на новия сериал за продължение –Просто ей така  (And Just Like That) , който се излъчва по HBO Max. Само три от четирите жени от оригиналния сериал, се завърнаха за продължението, заедно с някои от любимите ни поддържащи звезди.

Поглеждаме назад към актьорския състав на „Сексът и градът“ и виждаме, къде се класират всички те, според прогнозната им нетна стойност. Може да се изненадате да разберете, на кое място са някои от тези звезди, но жените очевидно се класират по-високо от мъжете.

Сексът и градът

Марио Кантоне

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ : 3 милиона долара

Марио Кантоне изигра Антъни Марентино, сватбен плановик и приятел на Шарлот в „Сексът и градът“. Той също така е известен комик и актьор, който има многобройни изяви на Бродуей.

 

 

 

 

 

Сексът и градът

 

Джейсън Луис

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 4 милиона долара

 Джейсън Люис изигра гаджето на Саманта – Джери „Смит“ Джерод, в шести сезон. Той също е успешен модел и последно се появи в сериала на NBC Midnight, Texas

 

 

 

 

Сексът и градът

 

Уили Гарсън

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 5 милиона долара

 Уили Гарсън играе най-добрия приятеля на Кари – Станфорд Блатч, във всичките шест сезона на сериала. Той, също така, участва в предавания като Престъпления от класа и Хавай 5-0. За съжаление Гарсън почина от рак на панкреаса на 21 септември 2021 г.

 

 

 

Сексът и градът

 

Дейвид Айгенберг

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 6 милиона долара

Дейвид Айгенберг изигра гаджето на Миранда, който в последствие стана неин съпруг – Стив Брейди. Той е известен и с ролята си в сериала на NBC Пожарникарите от Чикаго.

 

 

 

 

Сексът и градът

Рон Ливингстън

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 6 милиона долара

 Рон Ливингстън изигра гаджето на Кари – Джак Бергер, в пети и шести сезон. Той също е известен с роли във филми като Суингърс и Заклинанието, както и телевизионни предавания, като Братя по оръжие и Престъпна империя.

 

 

 

 

 

 

Евън Хендлър

 ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 8 милиона долара

Евън Хендлър изигра адвоката на Шарлот и втория и съпруг – Хари Голдънблат, в пети и шести сезон. Той е известен и с ролите си в телевизионните предавания Секс до дупка и Власт.

 

 

 

 

Блеър Ъндърууд

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 8 милиона долара

Блеър Ъндърууд изигра гаджето на Миранда – д-р Робърт Е. Лийдс, в шести сезон. Той също е известен с работата си в телевизионни предавания като L.A. Law, Град на ангели, Мръсни, секси пари и Куантико, както и филми като Смъртоносно влияние, Обвързани и Семейното събиране на Мадеа.

 

 

 

 

Джон Корбет

 ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 9,5 милиона долара

Джон Корбет играе гаджето на Кари – Ейдън Шоу, в трети, четвърти и шести сезон на Сексът и градът. Той също така е добре известен с ролите си във филмите Моята голяма дебела гръцка сватба, За всички момчета и телевизионни предавания като Северно изложение, Родителство и Съединени щати Тара.

 

 

 

 

Кайл Маклаклан

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 10 милиона долара

 Кайл Маклаклан изигра първия съпруг на Шарлот – Трей Макдугъл,  в трети и четвърти сезон. Той е най-известен с филми като Стриптийзьорки и оригиналът Дюн, както и телевизионни предавания като Отчаяни съпруги, Туин Пийкс и Как срещнах майка ви.

 

 

 

 

Крис Нот

 ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 16 милиона долара

Крис Нот играеше гаджето на Кари, г-н Биг, през всичките шест сезона. Той е известен и с работата си в предавания като Закон и ред, Закон и ред: Престъпни намерения, Добрата съпруга и най-скоро – Закрилникът. Кариерата му се разтърси, след като беше обвинен в сексуално посегателство от множество жени след премиерата на Просто ей така.

 

 

 

 

Синтия Никсън

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 25 милиона долара

Синтия Никсън играе Миранда Хобс през всичките шест сезона. Тя е известна и с работата си в телевизионни предавания като Ратчед, Парченца живот и предстоящото Позлатената епоха. Тя се появява във филми като Версия Пеликан, Падението на Игби и Прикрита страст.

 

 

 

 

Кристин Дейвис

 ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 35 милиона долара

 Кристин Дейвис играе Шарлот Йорк Голдънблат във всичките шест сезона на сериала. Тя е известна и с участието си във филми като Космическа Коледа, С жени на море и Почивка в дивото.

 

 

 

 

 

 

Ким Катрал

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 40 милиона долара

Ким Катрал изигра Саманта Джоунс във всичките шест сезона на шоуто. Тя е известна и с предавания като Разкажи ми история, Мръсен богат и Продуциране на Паркър, както и с филми като Кръстопът, Ледена принцеса и Писател на призраци.

 

 

 

 

 

Михаил Баришников

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 45 милиона долара

Михаил Баришников изигра гаджето на Кари – Александър Петровски, в шести сезон. Той е известен руски танцьор, който също получи номинация за Оскар за участието си във филма Повратна точка.

 

 

 

 

 

Кандис Бушнел

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 50 милиона долара

Кандис Бушнел е създател на рубриката „Сексът и градът“, която превърна в поредица от книги, която след това става телевизионния сериал. Тя е написала други романи като 4 блондинки, Едно пето авеню и Червило Джунгла, които се превърнаха в сериал на NBC.

 

 

 

 

 

Сара Джесика Паркър

ПРОГНОЗНА НЕТНА СТОЙНОСТ: 150 милиона долара

 Сара Джесика Паркър изигра Кари Брадшоу във всичките шест сезона на шоуто. Тя е известна и с филмите си Фокус-Мокус, Камъкът на раздора, Фалстарт, Къде покриха Морган? и Скъпа, няма не мога,  съща така участва в сериала Развод. Съобщава се, че заедно с нетната стойност на съпруга й Матю Бродерик, те струват около 200 милиона долара.

 

 

 

 

 

Източник: Just Jared

Отказ от отговорност: Съдържанието на тази публикация се основава на данни от Celebrity Net Worth. JustJared.com не поема отговорност за нито един от числата, докладвани в тази публикация.

Share With: