HomeИНТЕРЕСНОТоп 10 по Нетфликс за България.

Топ 10 по Нетфликс за България.

Netflix

Топ 10 по Нетфликс за България.

Представяме ви класацията на Нетфликс. Топ 10 на най-гледаните филми и сериали за България, през последната седмица.

1. Архив 81 /Archive 81/

Архивист поема работа да възстановява повредени видеокасети и попада във водовъртежа на мистерия, включваща изчезнал режисьор и демоничен култ.

2. Вещерът /The Witcher/

Гералт от Ривия, мутирал ловец на чудовища под наем, пътува към съдбата си в бурен свят, където хората често се оказват по-зли от зверове.

3. Не поглеждай нагоре /Don’t Look Up/

Двама астрономи трябва да отидат на гигантско медийно турне, за да предупредят човечеството за приближаваща комета, която ще унищожи планетата Земя. Леонардо ди Каприо, Дженифър Лорънс, Мерил Стрийп и Джона Хил водят актьорския състав в тази комедия от Адам Маккей

4. Емили в Париж /Emily in Paris/

След като получава мечтаната си работа в Париж, маркетинговият специалист от Чикаго Емили Купър поема по своя нов приключенски живот, докато жонглира работа, приятели и романтика.

5. Brazen

Писателката на мистерии Грейс Милър инстинктивно усеща убийците, когато става въпрос за мотиви – и ще се нуждае от всякакъв опит, за да помогне за разрешаването на убийството на сестра си.

6. Стой близо /Stay Close/

Когато Карлтън Флин изчезва в ноща, 17 години след изчезването на Стюарт Грийн, това предизвиква верижна реакция в живота на хората, свързани и с двамата мъже.

7. Кобра Кай /Cobra Kai/

Десетилетия след турнира, който промени живота им, съперничеството между Джони и Даниел се разпалва отново в това продължение на филмите „Карате Кид“.

8. Задгробен живот /After Life/

Борейки се да се примири със смъртта на жена си, писател за вестник се променя нова груба личност, в опит да отблъсне онези, които се опитват да помогнат.

9. Кралят на шаманите /Shaman King/

Японски анимационен сериал. Йо Асакура участва в битки, провеждани на всеки 500 години, като се състезава с други шамани в опит да стане всемогъщият крал на шаманите.

10. Миналата Коледа /Last Christmas/

Въпреки че работи като елф, Кейт не вярва в магията на Коледа. Всичко се променя, когато тя среща Том, който връща вярата й в живота.

Източник: Netflix.com

Share With: