HomeИНТЕРЕСНОКакво не може да се подарява в годината на Тигъра?

Какво не може да се подарява в годината на Тигъра?

годината на Тигъра

Какво не може да се подарява в годината на Тигъра?

През новата 2022 година, която е под егидата на Тигъра, е особено важно да не сбъркате с избора на подарък. Благодарение на тези съвети ще бъде възможно да привлечете вниманието на нов покровител и да спечелите неговата подкрепа.


Без остри предмети в годината на Тигъра

Тирбушончетата, комплекти ножове и други предмети, които могат да наранят, ще бъдат неуместни в годината на Тигъра и могат да донесат много проблеми. Такива подаръци е малко вероятно да се харесат, така че е по-добре да се откажете от такъв избор и се насочите към нещо по-подходящо.

Празен портфейл

Важно е да изберете портфейла въз основа на много фактори и ако изборът ви падне върху този продукт, тогава е важно да го подарите с пари вътре. В противен случай този, за когото е предназначен подаръка, само ще влоши паричните си проблеми.

Аксесоари за баня

Подаръци като кърпи, шампоани, душ гелове са неподходящи за през 2022. Едва ли ще добавят добро настроение, а в годината на Тигъра могат да донесат и здравословни проблеми.

Сувенири

Всеки има множество фигурки и новогодишни атрибути, получавани година след година, които е жалко да се изхвърлят, но и са неприятни за съхраняване в къщата поради честото почистване и необходимостта от избърсване на праха. Практичният Тигър едва ли ще оцени такива подаръци.

Без лоши навици в годината на Тигъра

Подаръците, които предполагат вреда за здравето, са табу за 2022 г. Не бива да се дават тютюневи изделия, алкохол и други подобни неща, за да не ядосате величественото животно и да не навреди на близките си. По-добре е да замените съмнителните подаръци с нещо, което има благоприятен ефект върху здравето: ваучери за фитнес зали, басейни, посещения на сауна. А книгите са винаги перфектен подарък, особено ако са съобразени с вкуса на получателя.

Източник: Мистика в Жизни

Share With: