HomeКРАСОТАКога да започнете да използвате крем против бръчки?

Кога да започнете да използвате крем против бръчки?

Кога да започнете да използвате крем против бръчки?

Идеалната възраст за разчитане на знаците против стареене зависи от всеки човек и неговия начин на живот. Въпреки това, нуждите на кожата се променят с времето и това определя най-подходящия крем за борба с хроничното стареене.

Превенцията е първата стъпка при всяко лечение против бръчки. От 20-годишна възраст е важно да осигурите на кожата средствата, от които се нуждае, за да забави появата на признаци на стареене: почиствайте кожата ежедневно, хидратирайте с подходящ крем и преди всичко я предпазвайте от слънцето. В Mesoestetic препоръчват продукти като ultimate W+ избелваща пяна, която почиства и тонизира кожата hydra milk cleanser и премахва следите от грим и замърсявания, като същевременно хидратира кожата; или хидратоник, който елиминира остатъчните замърсявания и отпушва порите на кожата.

Mesoestetic разработи 4 серии продукти против стареене, които се адаптират към нуждите на кожата в различните етапи. На 30 години започват да се появяват изразителни линии. Въпреки, че те не са резултат от самата възраст, си струва да промените рутината си за красота и да използвате кремове с високо съдържание на витамини върху кожата. Energy C е антиоксидантна продуктова линия с високи концентрации на витамин С за борба с първите признаци на стареене.

Следващия етап на стареене на кожата започва, тъй като тя естествено започва да губи колаген, който е най-разпространеният протеин в кожата, осигуряващ тонуса й. Колагеновата гама 360º, с високи концентрации на морски колаген, укрепва контурите на лицето, преструктурира кожата и осигурява плътност и еластичност.

Между 40 и 45 години е важно кожата да се поддържа стегната и да се стимулират основните функции на клетките, отговорни за външния вид на кожата. Гамата стволови клетки съдържа растителни стволови клетки, които се борят със забавянето на регенерацията на клетките. Ефективно защитава и реактивира стволовите клетки на кожата.

Когато кожата вече е в напреднал стадий на фото и хроно стареене, тя изисква много хидратация. Серията ДНК е най-подхранващата и хидратираща на mesoestetic, проектирана с уникална комбинация от активни съставки, специално подбрани заради техните антиоксидантни свойства и способността им да защитават и възстановяват клетъчната ДНК. Radiance DNA предотвратява по-нататъшни увреждания и забавя преждевременното стареене.

Продуктовите линии Mesoestetic против стареене са създадени да отговорят на всички нужди на вашата кожа. Изборът на гама, предназначена за напреднала фаза на стареене, не означава, че не са необходими други активни съставки, присъстващи в диапазоните за степен I или II. В идеалния случай трябва да разберете специфичните нужди на кожата си и да изберете комбинация от продукти, които подобряват резултатите от всяка козметична терапия.

Източник : mesoestetic

Share With: