HomeСРЕЩИДа подариш усмивка, топлина, комфорт и искрена радост

Да подариш усмивка, топлина, комфорт и искрена радост

Pirin Hill

Да подариш усмивка, топлина, комфорт и искрена радост

През последните години чорапите се превърнаха в ценен аксесоар, жадуван подарък и най-вече символ на ведро настроение. Те намират и своето място сред модата като акцент, които придава характер на цялостната визия.

МАДАМСКО разказва историята на популярния български бранд Pirin Hill.  Зад него стои семейна традиция и години опит.  Pirin Hill печели потребителите с високо качество, голямо разнообразие и много любов, вложен в изграждането на бранда.

Ето късче от историята и вдъхновението на Pirin Hill:

Разкажете ни малко за себе си – кой стои зад Pirin Hill?

Зад Пирин Хилл стои семейна фабрика за производство на чорапи, която има над 20 години опит. В работния процес участва цялото семейство, което ни позволява по-добра организация, по-добра връзка с клиентите и субективна реакция в различни ситуации, а това не е малко. Всичко това е важно, защото по този начин показваме на хората, че ние не сме поредната фирма, която търси просто продажби, а имаме лично отношение, както към всеки продукт, така и към всеки клиент.

Какви продукти предлагате в своя сайт/страница?

В нашия онлайн магазин предлагаме широка гама от продукти. В портфолиото ни са включени както ежедневни чорапи, така и спортни. Чорапите ни са групирани в колекции според предназначението им. Имаме цветни чорапи за настроение, луксозни колекции от мерсеризиран памук, модели с мериносова вълна или пък с 98% памук. Колко бранда могат да се похвалят със същото? Относно спортната ни марка Try to Fly, до момента сме помислили за тенисисти, бегачи, колоездачи и планинари. Тепърва предстои развиване и в нови направления.

Какво ви накара да започнете да развивате свой собствен бизнес?

На база на дългогодишния опит, който имахме в производство за водещи европейски марки, счетохме че можем да дадем качествени продукти и на българския пазар. Целта ни е, от една страна да предложим алтернатива на евтините, но некачествени и еднообразни азиатски продукти, а от друга – на големите международни марки с често неоправдано високи цени и не винаги добро качество.

Какво прави Вашия бранд различен и как успявате да донесе радост на хората?

Мисля, че когато нещо се прави с чувство и душа то се усеща и от останалите и даже е заразно. Ние не плетем просто чорапи. Ние влагаме емоция във всеки дизайн, във всяка опаковка. Когато някой клиент си купи продукт, той получава и хубавото усещане, една положителна енергия, когато отвори кутията, когато си обуе чорапите и се усмихне. А това не може да се постигне с платена реклама, нали?

Свети Валентин или Трифон Зарезан? Какво означават тези празници за вас?

Естествено, българския празник е Трифон Зарезан. Той е част от нашата традиция и култура. Символизиращ плодородието, това е един от малкото български празници където мъжете имат свои ритуали, а жените техни. Асоциира се с веселба, а нея кой не я обича? Свети Валентин няма чак такива традиции, но пък когато се влюбен, всичко е толкова хубаво, нали? А повод за романтичен подарък, придружен от онази тръпка в стомаха е толкова прекрасно нещо.

Според  вас, чорапите могат да донесат настроение и да променят дори атмосферата в някои ситуации, затова ли те са подходящ подарък за Св. Валентин? Каква емоция им носи?

С Pirin Hill не подаряваш чорапи. С нас подаряваш усмивка, топлина, комфорт и най-вече онази тръпка в стомаха. И всичко това за под 10 лв! Подаръчната кутия на новата ни колекция за Свети Валентин е направена като картичка на гърба. Даваме възможност да напишеш нещо, послание. Не знам, има ли нещо подобно на пазара в България?

Ако все още нямате подарък за празника, можете да участване в играта ни с Pirin Hill, в Инстаграм.

 

Share With: