HomeМОДАСтилът не познава възраст  – ето какво да носим след 40

Стилът не познава възраст  – ето какво да носим след 40

възраст

Стилът не познава възраст  – ето какво да носим след 40

Между 40 и 50-годишна възраст една жена разцъфтява и се превръща в очарователна дама. Дамите на тази възраст най-често предпочитат бизнес стил, който в същото време създава строг и елегантен образ. В материала ще откриете най-модерните ансамбли за бизнес дами на 40-50 години.


Бял монохромен


Снежнобелият цвят е универсален нюанс, който подхожда на всяка жена без изключение. За стилна бизнес визия, дамите на възраст 40-50 години избират печеливш монохромен изглед в бяло. Това може да бъде панталон или елегантна блуза с пола-тип молив. Белият цвят създава аура на нежност и превъзходство около една жена, а образът в този нюанс значително подмладява една дама.


Ярък детайл


Бизнес стилът не съдържа непременно само основни цветове и стилове. Създателите на модните тенденции за жените на тази възраст предлагат варианти, които позволяват да се създаде лаконичен и в същото време ярък образ. За целта изберете дреха в ярък и наситен цвят. Това може да бъде сако, блуза, чанта или обувки.


Стилен контраст


Бизнес стилът е стилен контраст на два различни нюанса. Затова не се колебайте да изберете тоалет, в който горната част е черна, а долната – бяла. Елегантната комбинация ще ви позволи да подчертаете своя безупречен стил и в същото време да скриете много недостатъци на фигурата.


Бизнес изображения в сиво


Сивият цвят много фино може да подчертае елегантността на дамата на възраст 40-50 години. Монохромният сив ансамбъл изглежда оригинален, а за бизнес стил можете да изберете също всеки елемент от гардероба в сиво, например блуза, пуловер, дънки или костюм с панталон в стилен принт.


Офис стил с кожени панталони


На дамите на 40-50 години стилистите предлагат да избират не само обичайните бизнес ансамбли, но и да разнообразят впечатляващия изглед с кожени детайли. Кожените панталони в класически стил изглеждат привлекателни заедно със стилно сако или пуловер.


Женствени образи в бизнес стил


Женствен и бизнес вид се постига също с пола или елегантна рокля. При това можете да изберете не само класически стил, но и оригинални модели с асиметрия, с ярък принт или от вълна.


Източник: Красотка

Share With: