HomeСЪБИТИЯБелослава 22 години на сцена

Белослава 22 години на сцена

Beloslava

Белослава 22 години на сцена

През 2022 г. магнетичната БЕЛОСЛАВА ще отпразнува 22 години на сцена с книга, нов албум и концерти. Първият от поредицата е на 19-ти февруари в SOFIA LIVE CLUB, под надслов FROM THE MOON AND BACK.

„Тази година е юбилейна за мен. Заради пандемията през 2020г., не успях да отпразнувам 20 години на сцената, затова реших да отбележа подобаващо станалите вече 22 години музикално пътешествие. Предстои да излезе документална книга за пътя на музиката, национално турне и първият ми албум “Улици” ще бъде издаден на винил. Също така през 2022г. ще излезе петият ми студиен албум, който е с работно заглавие “Моята музика. “– разказва Белослава.

С съботната вечер, на 19-ти февруари, ще слушаме песни от предходните четири албума, както и премиери на някои от предстоящия пети, които ще звучат в изумителни аранжименти. На сцената до Белослава ще се качат и страхотните музиканти Живко Петров, Антони Рикев, Димитър Семов и Росен Захариев.

Билети за първия концерт за 2022г. на неповторимата певица, могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 30 лева.

На място в деня на концерта цената ще е 40 лева.

FACEBOOK EVENT 19.02 – BELOSLAVA | FROM THE MOON AND BACK


Share With: