HomeКРАСОТАКои са водещите тенденции за прическите през 2022г. ?

Кои са водещите тенденции за прическите през 2022г. ?

Кои са водещите тенденции за прическите през 2022г. ?

Всяка година ни изненадва с нови цветове дължини и аксесоари в косите.

От една страна е объркващо – защото тъкмо вярваш, че си намерил идеалната прическа за твоето лице, но от друга – какво по-хубаво от това да се променяш непрекъснато. Слуховете говорят, че се завръща носталгичния моден стил. Дали е така или жените стават по-смели в избора си на прическа?

В резултат на пандемията от COVID-19 и всички наложени мерки и ограничения, повечето жени все повече искат да се чувстват свободни и щастливи,  експериментирайки със своя външен вид. В тази статия ще разкрием какво предвиждат тенденциите за 2022г.

Обемни къдрици

Отново на мода ще бъдат естествено изглеждащите обемни къдрици. Те могат да бъдат постигнати чрез ролки, лента или кръгла четка и сешоар.

Бретон

Бретонът е добро решение за видима промяна във вашата нова визия. Той е подходящ за различните видове форми на лицето.

Остър боб

Острият боб е поредният тренд от 90-те години, който ще се завърне. Този вид прическа може да се носи както елегантно, така и по-разпиляно.

Стилът „Рейчъл“

Хитът от 90-те за многослойните прически, инспирирани от актрисата Рейчъл Грийн от любимия ни сериал „Приятели“, преживява своя подем през 2022г.

Шаг от 70-те

Шагът (от  англ. shaggy – рошав) до рамото е чудесна възможност да постигнете интересна и нова визия, без да се налага да подстригвате голяма част от косата си. С тази прическа ще постигнете желания обем и търсената трансформация.

Нека да търсим нови решения и начини да предизвикваме себе си. Да излизаме по-често от зоната си на комфорт. Да бъдем смели, щури и готови за нови прически и приключения.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: