HomeМЕСТА5 места, които да посетите на 14-ти февруари 

5 места, които да посетите на 14-ти февруари 

5 места, които да посетите на 14-ти февруари 

Еуфорията около 14-ти февруари е голяма. Без значение дали празнувате Св.Валентин или Трифон Зарезан, датата се отбелязва и това е факт.

Повечето хора започват подготовката още от предишния месец, но все има някой, който ще остави планирането за последния момент.

Предлагаме ви няколко идеи за места, където да прекарате празника, без значение кой.

Екзотичен ресторант

Ако не сте фенове на баналните лъскави ресторанти, можете да заложите на нещо по-екзотично като Индийски или Марокански ресторант. Там обстановката е непретенциозна, а храната невероятно вкусна. Комбинация от разнообразни вкусове и непознати подправки. Със сигурност е нещо по-различно и запомнящо се.

Вечеря на тъмно

Чували ли сте за „вечеря на тъмно“? Това е място, в което предлагат гурме меню, интересното е, че по време на вечерята е абсолютно тъмно. По този начин не се вижда храната и се елиминират всякакви предубеждения, към които очите биха подлъгали ума. Всичко е оставено на вкусовите сензори. Вечерята на тъмно предлага ново изживяване на традиционното.

Пикник у дома

За всички, които нямат възможност, или просто не искат да отидат на ресторант, предлагаме пикник у дома. Това разбира се включва подбрано меню, което както може да бъде поръчано, така и приготвено вкъщи. Освен това, не бива да забравяме за украсата – всичко, което можете да се сетите от свещи и лампички, а по-креативните могат да изработят нещо ръчно. Безброй идеи предлага Pinterest. От нас идеята, от вас въображението.

Еко къща

Ако все пак предпочитате да съчетаете празника с кратко пътуване, добър вариант са еко къщите и селищата. Сред най-романтичните предложения е Еко селище „Омая“. Намира се след град Гоце Делчев и село Гайтаниново, в близост до границата с Гърция. Там е уютно и предлага изживяване като от горските приказки.

По-луксозно предложение е „Роял Валентина Касъл“. Освен еко къщи, те предлагат и настаняване в хотел, който прилича на истински замък. И това не е всичко, можете да се отдадете на пълно блаженство в тяхната зона за релакс. Намира се в полите на Родопите, а срещу него се открива красивата природа на величествената Пирин планина.

СПА хотел

За по-класическа СПА почивка, предлагаме хотелите: „Петте елемента“ край село Баня; „Роял СПА“ във Велинград и „Катарино“, до Разлог. Качеството на услугите, които те предлагат ще ви гарантират едно релаксиращо и прекрасно преживяване.


Share With: