HomeКРАСОТАТоп 5 тренда за маникюр през 2022 г.

Топ 5 тренда за маникюр през 2022 г.

Топ 5 тренда за маникюр през 2022 г.

Кои ще бъдат водещите тенденции за маникюр тази година? А предпочитаните цветове?

Дали минимализма ще победи пъстротата? След направеното проучване, в статията ви предлагаме петте тренда, които ще завладеят света на ноктите.

ТОЧКИ

Моделът на точки става все по-популярен със своя лесен и очарователен външен вид. Не е за пренебрегване и факта, че дизайнът е толкова лесен за създаване.

Френски маникюр

Основната идея на френския маникюр е лакирането на върха на нокътя в цвят, който или допълва, или контрастира с основния цвят. Класическият френски маникюр е плочка с леко розов или телесен цвят (често се използва само основа за лак) и лек бял връх – като усмивка.

Този дизайн никога не излиза от мода, а дори напротив – актуалните модни тенденции винаги го включват като само променят нюансите и го превръщат отново в безспорен хит. Френски маникюр може да бъде също с черен връх или с два контрастиращи цвята – на плочката и на върха. Може да бъде декориран с брокат, дантела или други елементи. Може да изберете сребърен, златен или дизайн – специално създаден за къси нокти.


Американски маникюр

Този вид маникюр е нова версия на класическия френски. Фундаменталните разлики са в нюанса на основата, при американския тя е по-естествена (доближава се до тона на кожата), освен това интензивността на бялото е по-слаба в сравнение с класическия вариант.


„NUDE“ тоновете

Много от популярните личности залагат на нюд тоновете. Основата причина е, че те са подходящи за всеки сезон и са лесносъчетаеми с цялостната визия. 


Геометрични дизайни

Геометричният дизайн е топ тенденция за тази година. Това е удачен вариант за любителите на по-пъстрите, ефектни и очарователни нокти.

Както е казал известният американски мислител и писател Ралф Емерсън: „ Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство.“  Обичайте красотата и я създавайте!


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: