HomeСЪБИТИЯС бляскава премиера Natura Bissé представи DIAMOND EXTREME SERUM в България

С бляскава премиера Natura Bissé представи DIAMOND EXTREME SERUM в България

Natura Bisse

С бляскава премиера Natura Bissé представи DIAMOND EXTREME SERUM в България

Мощният пребиотичен и антиоксидантен коктейл на Natura Bissé , вдъхновен от работата на 2-ма Нобелови лауреати, съдържа капки смола от дърво на гръцкия остров Хиос и видимо хидратира кожата за 28 дни.

Испанската луксозна компания Natura Bissé Barcelona и официалният представител на марката за България Esthetic Privilege представиха новото бижу в портфолиото на козметичния лидер DIAMOND EXTREME SERUM.

Събитието се проведе буквално под звездното небе на София в уникалното пространство „Сферата” в хотел „Милениум“. Официален гост от Испания беше Беатрис Риера, регионален мениджър на Natura Bisse за Европа, Средния изток и Африка. Сред гостите бяха партньори на марката в България, представители на медиите и инфлуенсъри.

Беатрис Риера, регионален мениджър на Natura Bisse за Европа, Средния изток и Африка

Домакин на събитието беше г-жа Грети Гарсия, собственик на Esthetic Privilege. Изпълнителният директор на испанската козметична компания Патриция Фисас, дъщеря на основателя на Natura Bisse Barcelona Рикардо Фисас в специално включване от Барселона представи луксозния серум пред българските гости.

Грети Гарсия, собственик на Esthetic Privilege – официален представител на Natura Bisse за България

Подмладяващият луксозен серум за кожа на Natura Bissé – Diamond Extreme Serum е формулиран със Smart Energy Complex.

Продуктът е създаден, за да обнови външния вид на кожата. Хронологичната възраст, факторите на околната среда и натовареният начин на живот допринасят за загубата на енергия в кожата. Това е и основната причина за появата на признаци на стареене. Този енергизиращ серум за лице е подсилен със съставки, които допълват естествените цикли на възстановяване на баланса на кожата през деня. През нощта неговото действие се допълва с изключителен козметичен ефект. Резултатът е забележително комплексно действие против стареене, което разкрива безупречен и по-младежки вид тен.

Патрисия Фисас, CEO Natura Bisse Barcelona в пряко включване от Испания

„Щастливи сме да представим Diamond Extreme Serum пред нашите български партньори,  приятели и посланици.

– сподели Патриция Фисас –

С впечатляващо подмладяващо действие, този продукт ревитализира и прави кожата по-стегната, плътна, еластична и хидратирана. Той доказано помага за намаляване на появата на фини линии и бръчки със своята бързо попиваща копринена текстура.“

– допълни тя и представи резултати от субективно тестване, извършено от независими лаборатории през юли 2021 г. върху 44 жени, което обобщава ефектите от Diamond Extreme Serum след 28 дни употреба:

100% съобщават за намаляване на фините линии и бръчките

100% отбелязват, че кожата им се чувства по-стегната

100% съобщават, че кожата им изглежда по-сияйна

100% са забелязали, че кожата им се чувства хидратирана и еластична

95% съобщават за незабавен стягащ ефект

Иновативният Smart Energy Complex включва три съставки, между които Artemia salina — получена от планктон и екстракт от корен на божур, който съживява външния вид на кожата. Продуктът съдържа възстановяващият, подмладяващ и овлажняващ агент Chrono Skin, който запазва сияен тен. Неговото действие активира овлажняването на кожата сутрин и възстановява увредената кожа вечер.

През деня Diamond Extreme Serum действа като мощен пребиотичен и антиоксидантен коктейл, който помага на хидратиращата бариера на кожата да поддържа добро състояние и да намали появата на признаци на стареене. През нощта авангардният дует е допълнен от  масло от мастик от кристални сълзи — получено от капките смола от дърво на гръцкия остров Хиос — и пептидната съставка. Peptixyl ProYouth помага на кожата да възстанови младежкия вид.

Музикалното изпълнение беше от Магдалена Петрович

С премиерата на Diamond Extreme Serum испанската козметична марка Natura Bissé разгръща своята история на интуиция, страст и постоянството в грижата за кожата.

Водещ на специалното събитие за българските партньори на луксозната козметика беше Ники Кънчев, който развесели страстите с импровизирана игра. Благотворителната кауза на събитието събра 700 лв. за лечението на Стивън Бориславов от Перник. Тринайсет годишният Стиви е диагностициран със Сарком на Юинг – рак на костите. Необходимата сума за лечението му е приблизително 700 000 лева. Това е поредната благотворителна инициатива, в която г-жа Гарсия и Esthetic Privilege се включват. Години наред тя подпомага децата болни от диабет – дарение на средства за инсулинови помпи и лечение.

Diamond Extreme Serum може да бъде открит в луксозните козметични центрове, СПА дестинации и партньорските салони на Natura Bissé в България.

Oще новини на тема красота и козметика тук.


Share With: