HomeМЕСТАКак да запазим стойността на парите си след пътуване в чужбина

Как да запазим стойността на парите си след пътуване в чужбина

FACTOR I.N.

Как да запазим стойността на парите си след пътуване в чужбина

Приятните емоции при пътуване зависят не само от избраната дестинация, но и от подготовката преди заминаване. От голямо значение за това е да имате на разположение необходимата валута, според мястото, което ще посетите. Повече от лесно би било, ако ползвате услугите на FACTOR I.N.

Чрез единствената на българския пазар услуга на Factor I.N., клиентите могат да запазят и стойността на парите си при завръщане в България след пътуване в чужбина.

Те получават възможност в рамките на 15 дни след завръщане от пътуването, да върнат до 50% от валутата на същия курс, на който са я купили. Единствено е необходимо да бъде запазена касовата бележка. Услугата не важи за USD, EUR, CHF, GBP, TRY, но е валидна за останалите близо 150 вида валути, които ФАКТОР И.Н. предлага.

При закупена валута на равностойност над 1500 лева, клиентите може да получат информация на касите на ФАКТОР И.Н., относно максималната сума за обратно изкупуване.

Клиентите на финансовата институция имат на разположение изключително разнообразие от широко разпространени и екзотични валути. В обекта на ул. Княз Александър I, №10 може да бъдат закупени над 150 налични валути на отлични курсове и без комисиони. Обменното бюро работи с удължено работно време и през почивните дни. Като иновативна компания FACTOR I.N. дава възможност за повече удобство –  може и да поръчате желаната валута онлайн от всяка точка на страната и да получите заявената сума с доставка до дома.

“Предлагаме изключително разнообразие от широко разпространени и екзотични валути, а в нашия каталог можете дори да откриете полезна информация за всяка валута по света, както и да разгледате купюрите и монетите, които са в обръщение. В сайта на FACTOR I.N. ще откриете пътеводител, който ще ви бъде изключително полезен при пътуване. Дългогодишният опит, който сме натрупали, ни прави доверен партньор и добър съветник за нашите клиенти”

каза Кирил Петков, мениджър „Бизнес развитие“ във ФАКТОР И.Н.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: