HomeМОДАЗоуи Кравиц е въплъщение на модерната Жена-котка в Париж

Зоуи Кравиц е въплъщение на модерната Жена-котка в Париж

Кравиц

Зоуи Кравиц е въплъщение на модерната Жена-котка в Париж

Зоуи Кравиц (Zoë Kravitz) не прави нищо наполовина. През последните дни е влязва изцяло в роля, подготвяйки се за премиерата на новия си филм.

Дългоочакваното превъплъщение в Жената-котка на Кравиц в новия филм за Батман, най-накрая достигна големия екран.

Докато се подготвя за него, младата актриса се появи на официалното турне за филма, пише British Vogue. Тоалетите и са вдъхновени от героинята ѝ Селина Кайл (Selina Kyle).

Всеки сантиметър от Зоуи, в кожения шлифер на Сен Лоран (Saint Laurent), върху мрежест топ, казва, че тя е в главната роля. Освен препратки към Жената-котка, тоалетите на Кравиц напомнят малко и на Матрицата. Следвайки стъпките на Ким Кардашиян (Kim Kardashian), Роузи Хънтингтън-Уайтли (Rosie Huntington-Whiteley), Хейли Бийбър (Hailey Bieber) и Джулия Фокс (Julia Fox), Зоуи се присъединява към бригадата от кожени палта, но със слънчевите очила на Тринити (Trinity), като акцент.

Преди тези тъмни снимки на фона на Айфеловата кула, Зоуи се появи облечена в елегантно структурирана рокля. Тя е от есенната колекция на Дъ Роу (The Row) и бе допълнена от плетена визия от колекцията на Кати (Khaite) за интервютата с пресата. И двете визии са много близки до стила на героинята ѝ от Готъм Сити, в новият филм за супергерои.


Какво да очакваме от Кравиц и нейния стилист Андрю Мукамал (Andrew Mukamal)?

Бихме заложили на още от Сен Лоран. Като посланик на марката, Зоуи е лоялна към творческият директор Антъни Вакарело (Anthony Vaccarello), и не се страхува да поема рискове със стила си, носейки по-нестандартните му творби. Кравиц тепърва ще пробва новата колекция пролет/лято 2022 на Сен Лоран, но може би представянето на Жената-котка я задължава за по-специфични тоалети.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: