HomeСЪБИТИЯСлед “Пам & Томи”: Памела Андерсън със свой документален филм

След “Пам & Томи”: Памела Андерсън със свой документален филм

Памела

След “Пам & Томи”: Памела Андерсън със свой документален филм

Всяко действие има равно по големина противодействие и в Холивуд това означава, че всеки кръжащ слух се основава на реални събития, потънали в противоречия.

Често пъти този слух бива последван от друг обикалящ слух, който ще оспори първоначалния и ще разкаже същата история от друга гледна точка

След “Домът на Гучи” (House of Gucci), се разкри, че семейство Гучи ще са част от драма и документални филми, свързани с марката. След сериала на Нетфликс “Създавайки Ана” (Inventing Anna), бившата приятелка и жертва на Ана Делви (Anna Delvey), Рейчъл ДеЛош Уилямс (Rachel DeLoache Williams) вероятно ще разкаже своята история пред HBO.

Сега друго предаване следва да бъде преразказано: шумният и противоречив “Пам & Томи” (Pam & Tommy). И човекът, който иска да изясни случая е самата Памела Андерсън (Pamela Anderson)

 

На 2.03 звездата от “Спасители на плажа” (Baywatch) потвърди, че ще разкаже своята история в предстоящ документален филм на Нетфликс. Изявлението беше дадено в Инстаграм, където тя качи бележка с емблемата на канала, в която описва себе си като “не жертва, а оцелял”, който е “жив, за да разкаже истинската история”. Режисиран от номинирания за наградата Еми Раян Уайт (Ryan White; The Case Against 8, The Keepers), новият филм е определен като документален разказ за иконата на поп-културата.

Филмът ще осигури личен портрет на професионалния и персоналния ѝ живот

Той ще включва ексклузивен достъп до Андерсън, архивни видеа, които не са били споделяни никога до сега, както и откъси от дневниците ѝ. И двамата сина на Андерсън, от бившият ѝ съпруг Томи Лий (Tommy Lee), Брандън Томас Лий (Brandon Thomas Lee) и Дилън Джагър Лий (Dylan Jagger Lee), са изказали подкрепата си към проекта в социалните мрежи. Брандън също така е и продуцент на проекта. 

Снимка: Instagram @pamelaand


Предполага се, че филмът се подготвя от няколко години, но момента на изявлението на Памела Андерсън е от особено значение

“Пам & Томи”е сериал от 8 епизода, който се фокусира върху Памела Андерсън и Томи Лии и техният бурен брак. Сериалът разказва и за скандала, който го поглъща, след като техният секс запис става публичен. Финалът ще бъде на 9.03. Сериалът е създаден без одобрението на Андерсън или участието ѝ. От началото на излъчването му, нейните близки споделят отказа ѝ да го гледа. Те споделят и колко болезнено е за нея публиката да се върне назад към толкова обезпокоителен период от живота ѝ, цитирано от British Vogue

Снимка: ALBUM / ALAMY STOCK PHOTO

“След като записа стана публичен, това беше изключително травмираща ситуация и не е справедливо тя отново да бъде подложена на тази травма, отваряйки наново раната.”

споделя източник пред списание Пийпъл (People).

“Това е нейният живот и тя трябва да вземе решението дали да бъде превърнат в стока за публично потребление.”

Сега, след като държи силата здраво в ръцете си, сме сигурни, че какъвто и да бъде материала, продуциран от Андерсън, ще бъде интересен за гледане.  

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:


Share With: