HomeИНТЕРЕСНОПчелата – книгата, която ни заплита в енергийна паяжина

Пчелата – книгата, която ни заплита в енергийна паяжина

Пчелата

Пчелата – книгата, която ни заплита в енергийна паяжина

Всяка жена, дори и тези, които са изпитвали онази истинска, силна и изпепеляваща любов, обича да се впуска в един друг свят, изпълнен с романтика.

Книгите ни пренасят на онова място, където може да преживеем емоциите, за които копнеем, чрез персонажите в романа.

Любовта е неописуемо чувство, което ни кара да летим, изпълва ни с енергия, която не може да си набавим по друг начин. Любовта е непреодолима сила, тя е вътъкът на Вселената, тя изприда нишките, свързващи душите. Тя никога не е лесна, затова винаги е трансформираща. Въпреки разума, въпреки различията и разстоянията тези, на които е предопределено да са заедно, се събират. Всички я търсим осъзнато или не, за да се свържем чрез нея с изначалната божествена енергия, която ни е създала. Самият живот е любов и без нея той няма смисъл, но има и една друга любов, която идва от Бога и се проявява при хората в най-чистия си вид. За нея разказва Оура Лов в своята книга, издавана от БАРД. Нейното послание е, че:

„Извън нас няма нищо – нито време, нито пространство. Обичайте тук и сега – във времето и пространството! Покажете любовта си на света!“.

„Пчелата“ ще ни води в различни реалности и ще ни среща с хора от миналото и бъдещето.

Авторката на книгата е Оура Лов, а това е втората книга от поредицата „Пчелата“ – “ Любов във времето и в пространството“. Книгата ще ни заплете в енергийни паяжини и ще разгледа постиженията на науката, за да стигнем сами до извода, че всяко откритие идва от Бог и той е самодоказващ се чрез чудесата, които се случват в ежедневието ни. В тази книга ще се загубим и преоткрием, ще разберем кой в действителност сме. Затова, книгата трябва да се чете чрез сърцето и интуицията, която ще разгадава кодове и ще ни нашепва НАШАТА собствена истина за живота. Четейки за приключенията на Рая и Оуз ние ще осъзнаваме нашата история, която живеем точно сега в този момент. Ще намерим решенията, които не сме откривали. Когато четем между редовете, трябва да се вслушаме, за да „чуем“ собствените си послания, които идват към нас. И за да стане „магията“ – не трябва да взимаме всичко твърде сериозно. Животът трябва да е едно голямо забавление, дори когато живеем в „интересни времена“.

Езотерична, възвисена, просветляваща книга за любов… и не само…


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: