HomeИНТЕРЕСНОИнтелигентен дом – как?

Интелигентен дом – как?

дом

Интелигентен дом – как?

Когато чуем за интелигентен дом, веднага си представяме скъпа и сложна технология.

Истината е, че не винаги е задължително един дом да бъде управляван с множествено скъпи технологии, за да бъде интелигентен. Съвременни решения като Alexa и други системи за гласово управление, ни помагат да управляваме дома си по-лесно. Всъщност, това вече е напълно възможно и чрез интернет рутер, който може по интелигентен начин да научи операционната среда на нашата мрежа и да гарантира уникална мрежа за всеки дом.

Системата Mesh Wi-Fi 6 Deco Deco X50 – стъпка към интелигентен дом

TP-Link, световен лидер в предоставянето на мрежово оборудване за индивидуални потребители и бизнес средата, обявява пускането в България на системата Mesh Wi-Fi 6 Deco Deco X50 – решение от среден клас, което предлага най-новите технологии и пълно покритие за целия дом.

Deco X50 предлага на потребителите бързи скорости, до 3,0 Gbps, 4 потока с по-малко забавяне, кабелни гигабитови скорости и непрекъсната свързаност за целия дом. По този начин потребителите могат да се насладят на най-доброто изживяване, независимо какво правят.

Подобрена производителност при най-високи скорости

AX3000 двулентовата Gigabit Wi-Fi 6 Mesh система е идеална за домове с 3 или 4 стаи, предлагайки пълно безжично покритие до 420 квадратни метра (версията с 2 пакета). В същото време мрежата може да свързва с до 150 устройства едновременно, като всички се възползват от една и съща стабилна връзка.

„TP-Link работи непрекъснато, за да предложи на потребителите възможно най-много интелигентни решения, както и нови Mesh технологии за целия дом“

казa Анна Чакърова, ръководител продажби в TP-Link България.

„Искаме да предложим разнообразие от модели и устройства, достъпни за всички видове клиенти, а новата Mesh система Deco X50 е модел от среден клас, един от най-добрите продукти за тази година и насочена към клиенти, които имат по-големи жилища и искат да се възползват от изживяването на интелигентния дом и най-новите технологии за своята домашна мрежа.”

Технологии и гласови команди от следващо поколение за нашия дом

Mesh система Deco X50 се предлага с голямо разнообразие от технологии, които подобряват потребителското изживяване. Технологията AI-Driven Mesh чрез способността си да научи по интелигентен начин операционната среда на мрежата,  гарантира сигурна и уникална Wi-Fi мрежа за всеки дом.

Друго предимство на Deco X50, е технологията Seamless Roaming. Чрез нея Deco модулите работят заедно, за да образуват единна унифицирана Wi-Fi мрежа с едно име, така че потребителските устройства да могат автоматично да се свързват с най-бързия Deco модул, докато се движат у дома си и с гарантирано изживяване без прекъсвания на сигнала.

Ако възникне проблем с Deco модула, функцията Self-Healing гарантира автоматичното пренасочване на данните през другите Deco модули, за да се осигури онлайн свързаност, а функцията Adaptive Path гарантира, че mesh системата динамично изобразява най-добрия маршрут и осигурява лента за потребителски данни, гарантиращи бърза връзка, независимо къде се намира потребителят в къщата.

В допълнение, цялата Mesh мрежа образувана от Deco X50, се възползва от пълна защита чрез интегрирания пакет функции на TP-Link HomeShield. Те автоматично откриват онлайн заплахи, за да защитят поверителността и свързаните устройства, избират подходящия интервал от време за прекарване онлайн и блокират неподходящо съдържание чрез функцията за родителски контрол, като дават приоритет на нуждите от честотна лента, за да получат по-високи скорости за натоварващи дейности като игри или стрийминг в 4K.

Не на последно място, благодарение на ниската латентност и бързите скорости, потребителите могат да се насладят на по-добри игрови изживявания или онлайн видеоконференции, докато технологиите BSS Color и Beamforming осигуряват по-малко конфликти в Wi-Fi, а сигналът е концентриран в основни области.

Лесна инсталация и гласово управление в твоя дом

Чрез приложението Deco инсталирането и настройването на мрежата са по-лесни от всякога. Потребителите трябва само да извадят Deco модулите от кутията, да инсталират приложението и след това да следват инструкциите на екрана. След това приложението ще се погрижи за останалото и ще подготви мрежата за броени минути. В същото време приложението Deco позволява лесно управление на Wi-Fi мрежата, дори от разстояние.

Deco X50 е съвместим с гласовия асистент Alexa, който позволява управление на устройства чрез гласови команди, предлагайки на потребителите просто, интелигентно и бързо изживяване, за да се възползват от интегрирана система за интелигентен дом.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: