HomeИНТЕРЕСНО8 неща в дома, които изсмукват жизнената енергия от нас

8 неща в дома, които изсмукват жизнената енергия от нас

енергия

8 неща в дома, които изсмукват жизнената енергия от нас

Езотериците твърдят, че има неща, които могат забележимо да „изсмучат“ жизнената енергия от човек. За да се почувствате по-добре, трябва да се отървете от тях възможно най-скоро.

Неща, които трябва да се ремонтират

(капещ кран, падащи дръжки, неработещи уреди). Изглежда, че не са критични повреди, но те не само предизвикват ежедневно раздразнение, но, както казват езотериците, изпълват дома с „отрицателна“ енергия.

Счупени съдове

Трябва незабавно да се изхвърлят. Всеки езотерик ще каже, че счупените съдове привличат нещастие в къщата, пише Мистика.

Напукани огледала

Всички сте чували, че не бива да се оглеждате в счупено огледало: ще се разболеете. Пукнатината, разбира се, не е счупено парче, но всеки ден, гледайки своето „разцепено“ отражение, човек губи жизнената си енергия.

„Стари” но цели неща и обувки

Kоито все още можеш да носите, но от които, отдавна ви е писнало. Едно от честите извинения е финансовата страна на въпроса: жалко е да харчите пари за нови неща, когато можете да използвате съществуващите. Не е необходимо да ги изхвърляте: разменете ги с приятели, продайте или приберете в килера и купете макар и малко ново нещо.

Неща и снимки на „бившите“

Те постоянно ви връщат към неприятни спомени и ви развалят настроението, сякаш „задържат“ в миналото. Ако по някаква причина не сте готови да се отървете от тези неща, поне ги махнете от видно място.

Изображения на „застояли“ водоеми

Снимки, плакати, в които има блата и езера, се считат за символи на стагнация на жизнената енергия. Ако харесвате пейзажи, предпочетете изображения на реки, потоци или море, те създават „поток“ от енергии.

Увехнали цветя

Дори ако букетът е поднесен от любим човек, изсушените растения започват да излъчват „мъртва“ енергия. Ако сте фенове на икебаните, поне ги сменяйте на всеки няколко месеца.

Неудобни солници, които носят негативна енергия

Това са онези солници, от които се разсипва сол. Солта моментално абсорбира негативна енергия, поради което с нея се правят голям брой конспирации. Ако солта постоянно се разсипва, тя „привлича“ постоянни неприятности.

Изчистете пространството около вас от неща, които отнемат енергия и се наслаждавайте на хармония!


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: