HomeМОДАДженифър Гарнър с невероятна рокля на премиерата на новия си филм 

Дженифър Гарнър с невероятна рокля на премиерата на новия си филм 

Гарнър

Дженифър Гарнър с невероятна рокля на премиерата на новия си филм 

Премиерата на The Adam Project беше звездно събитие, а Гарнър предизвика истински фурор с роклята си.

В новия филм на Нетфликс участват Дженифър Гарнър, Раян Рейнолдс, Марк Ръфало и Зоуи Салданя

Историята е за пътуващ във времето пилот, който се завръща в миналото и се среща със себе си като дете. (Напомня ни на “Завръщане в бъдещето”). 

Всички изглеждаха напълно невероятно, но феновете не могат да спрат да говорят за Дженифър Гарнър. Елегантната рокля на Alexandre Vauthier разкри стегнатите ръце на актрисата, а високата цепка и малкото бижута добавиха още един слой изтънченост. 

Разбира се много от почитателите бяха невероятно развълнувани да видят Гарнър отново до Марк Ръфало, с когото си партнират във филма “От 13 на 30”. Дженифър сподели снимка на целият актьорски екип на своя Инстаграм профил и написа

“Празнуването на The Adam Project е момент на осъзнаване – обичам всеки кадър от този филм и всеки един от тези хора. Откровено нямам търпение и вие да го видите.”

Дженифър може и да е бляскава звезда, но никога не приема себе си твърде на сериозно. Нейният Инстаграм профил е известен с това колко земен е и колко весел човек е самата тя. Актрисата сподели с феновете си видео, направено по време на снимките на филма, пълно с танци и веселие, пишат от MSN.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: