HomeИНТЕРЕСНОРазмишленията на Мег – денят за визия

Размишленията на Мег – денят за визия

визия

Размишленията на Мег – денят за визия

Дойде денят за визия!! Ууууу!!

Според писателката Мегън Марч най-подходящия ден за изготвяне на карта на визията е в деня след първото новолуние от новата астрологична година. То настъпва след пролетното равноденствие в знака на Овен – който е този петък, 1 април. Тя споделя защо прави всяка година карта на своята визия и по-важно – как я прави. Публикуваме цялото нейно писмо.

Може да се почувстват малко странно за някои, да планират и си представят красиво, светло и любящо бъдеще, когато изглежда, че целият свят е полудял и говорещите глави по телевизията хвърлят фрази като „Трета световна война“ и „ядрена… въоръжени сили“, но това е ТОЧНО моментът да си представим нашата най-смела, най-красива визия за любящо, невероятно, пълноценно и невероятно бъдеще.

Защо съм толкова уверена в това? Защото, по безсмъртните думи на REM, „Това е краят на света, какъвто го познаваме, и аз се чувствам добре!“

Пеехте ли това с мен? Пеех тези думи МНОГО напоследък, с голяма радост. Не, наистина. Пълна радост. Защото е вярно. Светът, който познавахме и винаги сме познавали, свършва по много начини, но аз твърдя, че това е НЕВЕРОЯТНО, ПРЕКРАСНО и съвършено навременно.Цялата тази глупост, през която преминаваме, лично и колективно, е божествено насрочена и предназначена да се случи. Ето защо се случва. Но имайте предвид, че ние не просто преживяваме край, защото с всички краища идват нови начала. Свидетели сме на раждането на нещо красиво и както многократно ми е казвано от майки и съм усещала лично с книгите си, раждането идва с известни болки. Но тези болки си заслужават. Държането на ново бебе в ръцете си или за мен, изпращането на красива книга в света, прави всичко, през което преминах, за да стигна до този момент, напълно да си заслужава.

Същото е и когато се ражда нов свят, ново преживяване, дори ако понякога изглежда и се чувства като божествено дирижириран клъстер-f*#k

Вместо да изпитваме страх от появата на случващото се на световната сцена, което ще продължи да се променя и променя, независимо от всичко, ние смятаме за по-важно да използваме енергията си, да станем ясни и преднамерени за това, какво искаме да е нашето ново красиво бъдеще, да включиме и изпратиме това съобщение до Вселената по начин, по който не може да бъде интерпретиран погрешно.

Един от най-добрите начини, които можем да направим това, е с нови табла за визия! Защото е почти време!!

Преди няколко години правех своите табла за визия на 1 януари или около началото на календарната година, но след като прочетох книгата „Астрология на новолунието“ от Ян Спилър, аз напълно промених времето, съобразно нейния метод, който има по-интуитивен смисъл.

Сега, ние правим нашите табла за визия в деня или деня след първото новолуние от новата астрологична година, което настъпва след пролетното равноденствие, в знака на Овен – който е този петък, 1 април (в нашата часова зона )! 

Време е да вземете списания или да изтеглите дъската си в Pinterest, или запазените снимки и да съберете всичко, от което се нуждаете, така че да сте готови на 1 април 2022 г., след 1:26 сутринта EST, за да направите своята дъска за визия. Ян Спилър всъщност ги нарича карти на съкровищата на пролетното равноденствие в книгата си, които намирам за възхитителни, но все пак ги наричам табла за визия. Освен това Ян отбелязва, че вашите желания могат да бъдат направени до 48 часа след новолунието, но са най-силни в рамките на първите 8 часа, коригирани за вашата часова зона и светло време.

Най-важното във времето е да не започвате рано. Изчакайте, докато часовникът удари идеалното време, а след това започнете да изрязвате и поставяте визията си за красиво бъдеще на вашето табло

Нашите табла за визия винаги са били изключително мощни. Всичко на моята първа визия (направена през 2014 г.) СЕ СБЪДНА (с изключение на едно нещо, за което промених мнението си). Беше невероятно! И Джейк просто отлепи две неща от таблото си за визия, направено миналата година по това време, защото осъзна, че всъщност ги е получил! Тези неща работят! Наистина!

За да постигнете най-добри резултати, надникнете дълбоко в сърцето си и наистина се докоснете до това, което сърцето и душата ви искат за вашето бъдеще

Изберете думи и изображения, които изпълват сърцето ви с любов, радост и вълнение. Не избирайте нещата, които смятате, че „трябва да искате“. Пропуснете това и се насочете към това, което наистина кара сърцето ви да пее и да подскача от радост, дори и да не са нещата, които сте мислили, че бихте искали и за които ще се вълнувате. Може да се каже, че наистина трябва да проверите егото си в този процес. Желанията на егото няма да доведат до същите удовлетворяващи резултати, както идващите от сърцето пориви. Наистина си позволете да мечтаете. Премахнете всички ограничения. Няма значение как изглежда животът ви в момента.

Вярвайте, че можете да имате красиво бъдеще (въпреки лудостта навън) и вложете време и мисъл във визията за бъдещето ви, сякаш сами го проектирате и извайвате

Снимките не трябва да са точно представяне на това, което си представяте. Те просто трябва да представят същността на това, което искате. Когато направих първото си табло за визия, имах снимка на мъж и жена, които вървят по железопътната линия, хванати за ръце, докато балансират по релсите. Това беше представата за мен за вида безусловно любяща връзка, която исках в живота си. Една, изградена върху доверие и винаги помагайки си един на друг и чувствайки се подкрепяна и обичана всеки ден. Проработи. Получих най-невероятната връзка, която можех да си представя (въпреки че изисква усилия, всеки ден, но това е работа, която обичам да върша)!

Сега, ние правим нашите табла за визия в деня или деня след първото новолуние от новата астрологична година, което настъпва след пролетното равноденствие, в знака на Овен – който е този петък, 1 април (в нашата часова зона )!

Не се изненадвайте, когато в крайна сметка вие и вашият живот се промените и започнете да разпознавате неща от вашата визия, които са се проявили във вашата реалност

Наистина се случва! Има хора, които са разбрали в един момент факта, че всъщност живеят в къщата на таблото си за визия. Казвам ви, вярно е! Ние сме доказателство, както и толкова много други хора! Отделете малко време и влезте в сърцето си. Заслужава си.

О, и още нещо – след като е готово, поставете таблото си с визия някъде, където ще го виждате през цялото време. Нека да виждате и да се вълнувате от тези снимки често, така че те да потъват в подсъзнанието ви с чувство на радостно очакване, за да може Вселената да започне работа, помагайки ви да подредите своето най-красиво, пълноценно бъдеще по начини, които дори не можете да си представите, че е възможно в момента. Всичко, което трябва да направите, е да мечтаете и да вярвате.

Забавлявайте се и нека сърцето ви води! Нямам търпение да чуя за магията, която създавате в живота си!


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: