HomeСЪБИТИЯ30 години aптеки „Оптима“

30 години aптеки „Оптима“

Оптима

30 години aптеки „Оптима“

Рожденикът раздава подаръци на клиенти на „Оптима“ през април и май

С изискано тържество, музика, танци и пищна заря, на 1 април, аптеки „Оптима“ отбелязаха 30-годишнината от своето създаване

Домакини на събитието бяха собствениците на веригата аптеки Марияна Иванчева и нейният съпруг – Красимир Иванчев. Те посрещнаха над 100 гости на борда на кораба „София“, който предстои да отвори врати за русенци и гостите на града съвсем скоро, преди Великден.

„Числото 30 е символ на вдъхновение, креативност и себеизразяване. Това са аптеки Оптима през последните три десетилетия – ние сме вдъхновен екип, с креативни идеи и всеки един от нас се себераздава на 100% и оставя сърцето си на работното място“

обърна се към присъстващите гости Марияна Иванчева. Тя благодари на прекрасните и отдадени професионалисти в екипа си, на семейството си за помощта и подкрепата, на бизнес партньорите за лоялността и професионализма. Красимир Иванчев от своя страна разказа накратко за изминатия път до тук, извървян достойно и с постепенно надграждане през годините.

Отличени бяха и най-дългогодишните ценни кадри в екипа на аптеките, сред които доайените Нина Ламбева и Ралица Златанска, които носят табелка „Оптима“ на ревера си вече три десетилетия

„И през следващите 30 години поне ще продължим да сме до Вас и да Ви даряваме със ЗДРАВЕ И КРАСОТА! Вярваме, че това е нашата мисия!

завърши словото си Марияна Иванчева и вдигна наздравица с гостите на събитието. Сред тях бяха множество представители на институции, а поздравителни адреси връчиха зам.-кметът на Община Русе Златомира Стефанова от името на кмета Пенчо Милков, както и председателят на Общински съвет Русе Иво Пазарджиев.

Водещ на събитието беше очарователният Део, който поздрави гостите с част от своя репертоар

Бурни аплодисменти предизвикаха още изпълненията на младите таланти от клуб по спортни танци „Настроение“ – Русе с основатели Елена и Иван Деспотови, танцьорите от Фолклорен танцов театър „Найден Киров“ с ръководител Богдан Донев, както и изненадата на вечерта – уникалните гласове на трио „Тенорите“.

Малко преди полунощ точно 30 балона полетяха в небето над река Дунав. След пищната заря, свещичките и вкусната торта, купонът продължи до сутринта с DJ Васко Кърчев, който изпълни хитови парчета и допринесе за още повече усмивки и пълен дансинг. На тръгване, всички гости получиха бутилка вино, брандирано с логото на аптеките, за спомен от вдъхновяващото събитие.

Подаръци всъщност ще има тепърва и за клиентите на „Оптима“

По случай празника, рожденикът ще раздаде 30 награди през месеците април и май. За участие в играта на веригата аптеки, е необходимо да се закупят продукти, на една касова бележка, на стойност над 30 лв. и да се попълни талон за участие.

Ще бъдат изтеглени 30 награди по случай 30-годишнината! Сред тях са:

5 ваучера за покупка на стойност 100 лв. в Аптеки Оптима,

5 ваучера за покупка на стойност 50 лв. в Аптеки Оптима,

10 ваучера за покупка  на стойност 20 лв. в Аптеки Оптима,

5 апарата за кръвно налягане,

5 козметични комплекта.

Късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 6 юни, в Аптека „Оптима 5“, от 16 часа, в присъствието на свидетели.

Повече информация за играта може да бъде открита в сайта https://apteka-optima.com/.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: