HomeСЪБИТИЯSWING to PEACE

SWING to PEACE

SWING to PEACE

SWING to PEACE

07.04.2022, СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ, Вера Шандел и Ангел Заберски

Да се върнем към МИРА, този в нас и този около нас!

На 07.04.2022, четвъртък Вера Шандел и Ангел Заберски, заедно с Борис Таслев (контрабас) и Димитър Семов (барабани) ще изпълнят композиции, с които се е повдигал духа през втората световна война и са останали символ на свободата и мира. Вера споделя: „Преди години, когато изпълнявахме тези песни беше достатъчно да се каже само песни от „след военно време“ и всички разбирахме – след втората световна война… сега това вече има нужда от пояснение.“


Все повече се говори, за това как хората търсят път към себе си и реалното общуване. Клубната музика сякаш ни кара да се връщаме към себе си и да се чувстваме уютно.

Вера Шандел в специално интервю за MADAMSKO

Да, според мен всяко нещо, което доставя радост, е добре да се прави. Храната в добра атмосфера създава много радост. Освен това много рядко се храниш някъде сам – идваш с приятели, което се превръща в споделяне.

Когато към това се прибави музиката, която за мен е едно от изкуствата с най-директна връзка с нашия най-вътрешен слой – душата…, картината е завършена.

Музиката работи на много вибрационно ниво – различни стилове музика с различна публика. Всичко зависи от състоянието на хората. Няма случайно дошли хора на мой или на друг концерт. Всеки търси различни неща и когато може да преживееш и усетиш живата музика – магията се случва. Това е като камертона – докосваш го и го усещаш. И всеки път е различно. Затова и го правя, защото е магично и защото ако мога да дам на някого дори и малко радост – това е страхотно.

А защо избра клубната музика?

Аз мога да се кача на голяма сцена. Изявявам се на клубна, защото към момента такива са условията. За да се качиш на голяма сцена и да напълниш зала, трябва да се инвестират средства, основно в реклама. Докато клубната изява се организира от клуба. Мечтата ми е за проект, в който да разкажа за живота на Марлене Дитрих през сцената и чрез песни, за което, разбира се, се изискват средства. Всъщност искам да разкажа за живота на три жени по този начин – Мерилин Монро, Едит Пиаф и Марлене Дитрих. Представям си го като моноспектакъл. Мъжът ми е сценарист и режисьор и с него работим по проекта.


Музикантите ни канят в четвъртък – 07.04.2022, да се съберем и заедно да празнуваме МИРА, за да му отворим път, за да прокараме енергията му, за да бъде! За всички украинци входът е свободен! Танцьорите от Линди Хоп България ще подадат ритъма, остава само да ги следваме на дансинга на София Лайв Клуб, всеки със своите стъпки и усещане! Вратите отварят в 20 часа, а началото е в 21. Билети в мрежата на eventim

Facebook/ChandelleVera


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: