HomeМОДААн Хатауей показа изваяно тяло в изрязана рокля 

Ан Хатауей показа изваяно тяло в изрязана рокля 

Хатауей

Ан Хатауей показа изваяно тяло в изрязана рокля 

Ан Хатауей, 39, показа изваяните си ръце, крака и плочки на корема

Актрисата се появи в невероятна синя рокля на червения килим на премиерата на новия ѝ сериал “WeCrashed”.
Ан сподели, че опитва сурова веган диета, за да се подготви за ролята си в сериала – но след края на снимките, постепенно отново върнала месото като част от диетата си.

Ан Хатауей се завръща на червения килим и изглежда ослепително


Ан, 39, позира в синя рокля на премиерата на новия сериал на AppleTV+ “WeCrashed”. Небесно синята рокля, с изрязани елементи, показа стегнатите форми на актрисата. Черните детайли придават на образа й силно излъчване, тип “Закуска в Тифани”, в което всички са влюбени. Искаме да вярваме, че героинята от “Дневниците на принцесата”, Мия Термополис, е подскочила от радост, когато е видяла тези снимки.


Новият сериал на Ан Хатауей е базиран на космичното издигане и падение на WeWork

Това е компания, която започва работа през 2010 година, с идеята да предоставя под наем “готини” пространства за съвместна работа, с барове, маси за пинг-понг и всякакви други удобства. Въпреки че до един момент компанията е била оценявана на стойност от 47 млрд. долара, небезизвестният ѝ изпълнителен директор Адам Нюман станал твърде амбициозен и цялото начинание пропаднало.
През 2019-та година Адам напуска поста, след като документи показват, че от компанията изтича огромно количество пари. Перфектна история за телевизията! В сериала Ан играе Ребека Нюман, която създава компанията заедно със съпруга си Адам, пишат от MSN.


Актрисата е известна със сериозността, с която се отнася към ролите си

Пример за това е ролята ѝ в “Клетниците”, за която отслабва с близо 12 кг. и подстригва косата си. Тази роля не е така интензивна, въпреки това, актрисата набляга силно на суровата веган диета, на която е била Ребека Нюман.
“Не се потапям толкова дълбоко в ролята, както правех преди да имам деца”, споделя Ан пред Стивън Колбер, в неговото предаване The Late Show.

“Но навлязох доста в йогата и наистина искам да благодаря на учителя ми, който работи с мен всеки ден от подготовката ми за ролята на Ребека. Ребека е много страстен веган. Аз бях нов веган.”


Суровата веган диета комбинира веганство (никакво месо, никакви млечни продукти и т.н. ) с диета от сурови храни. Така че всичко, което можеш да ядеш са сурови храни, храни с растителен произход и необработвани храни.


“Направих това нещо… толкова основна част от героя ми, че започнах да мисля “Вече съм веган.”” Съпругът ми, с когото сме заедно от 14 години и ме познава толкова добре, каза “О, това е чудесно”, и три седмици по-късно казах “Трябва ми бургер.” и той отвърна “Окей.”

сподели актрисата пред водещия.


Ан засилва активно и посещенията си във фитнеса, което може да потвърди всеки, който я следва в Инстаграм


Актрисата споделя пред списание Shape, че е смесила тренировките си: “Старая се да посещавам йога 3 – 4 пъти в седмицата. Различно е когато работя върху някой филм”, разказва тя, “Работя с треньор и правя доста силови тренировки и интервално кардио, когато се налага.”

Заглавна снимка: Paris Beacon News


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: