HomeИНТЕРЕСНОФизическите събития се завърнаха, какво означава това за инфлуенсърите

Физическите събития се завърнаха, какво означава това за инфлуенсърите

Физическите събития се завърнаха, какво означава това за инфлуенсърите

Най-накрая снимки без маски в магазините, които инфлуенсърите промотираме. Добавяме и красиви тоалети за събитията, по които ни канят и готово – завърнахме се в естествена среда.

Сега сериозно 🙂 Ще споделя за няколко събития, които се случиха през март и ще се състоят през април. Те са по един или друг начин свързани с работата на инфлуенсърите и защо е толкова важно за мен да присъствам на всички тях.

Sofia Fashion Week е събитието, на което присъствах за първи път и освен всички емоции, които ми донесе като дефилета и програма, запознах се с готини хора. По-важното: запознах се с потенциални партньори и клиенти, които тепърва ще разгърна като комуникация. Успях и да се снимам с новите си рокли, което не е без значение за човек, който работи на пълен работен ден като блогър и инфлуенсър.

Това събитие обаче свърши и още една много важна роля: донесе вдъхновение

Не зная колко от вас са наясно с процеса и работата по създаване на кампании и изграждане на комуникация за бранд от страна на инфлуенсър, но вдъхновението е изключително важно и ключово за нас, затова го търсим постоянно и дори имаме техники за създаването му. Посещението на красиви и добре организирани събития е едно от тях. А когато това е с красива рокля и без маска е просто чудесно.

Influencer Marketing 2022, събитие от програмата на BNI, се провежда редовно рано сутрин от 7.30 часа. За него не ти трябва лъскава рокля, но пък носи много позитивна енергия, полезни контакти и надграждане на знания от различни сфери. Мина времето, когато се срамувахме да казваме, че работим като инфлуенсъри и сега имаме възможност смело и категорично да го заявяваме пред бизнес аудитория, която крие голям потенциал за партньорства.

“Щастието на нацията” е обществен разговор, организиран за трета поредна година от сп. Менджър

Което ще се проведе на 07.04.2022, посещавам го, защото темата на моята комуникация е радостта, а щастието е пряко свързано с нея. Това и подобни събития определят тенденции, показват посока на развитие и дават отправна точка за разговор, за надграждане на личната ми комуникация онлайн. Ако ти не се вълнуваш от щастието и радостта, но пък имаш други важни теми за работа и живота си, търси събития, които да ти дават “голямата картина”, които да те вдъхновяват и да ти помагат да си в час с тенденциите.

Brand Like a Girl е немски формат на уъркшоп за изграждане на личен бранд

Ще се случи на 14.04.2022 от 18.15 до 20.00 часа и аз ще се включа в него с кратко представяне, как преди около 8 години създадох моя бранд Radostna, после го трансформирах в Radostna Mama и сега лека-полека ще се връщам към Radostna. А защо ще направя така – можеш да разбереш на 14-ти в Betahaus 🙂 вижте събитието тук, а билети тук. Нали нямаш съмнение, че инфлуенсърът също има нужда от добре изграден личен бранд?

IAB Mixx Awards е събитието, което очаквам с нетърпение всяка година, защото отличава рекламите и кампаниите, които променят средата, в която живеем. На 20.04.2022 ще го посетя  като първи асоцииран член физическо лице на IAB и ще си водя записки кой какво печели, кои са номинирани и изобщо кои рекламодатели и агенции са там, защото както споменах и горе, това са събитията за потенциални партньорства, където се събират всички участници във веригата на инфлуенсър маркетинга: бранд – агенция – инфлуенсър. Това е и мястото за рокли без маски 🙂

Dream Big Conference е друго събитие, което препоръчвам на инфлуенсъри и блогъри да гледат и да посетят, защото онлайн магазините са ни топ приоритет и през 2022

На 28.04.2022 ще бъде и се състои от 3 части:

  • безплатна онлайн конференция от 09 до 14 часа, в която аз ще се включа с мой клиент и ще представим ключовите елементи за успешната кампания, която сме провели заедно + данни от Instagram и Google Analytics, както и какви абонаменти съм донесла на Истински мед – магазина, който продава мед с кауза. Ще споделя и какво носи една такава кампания на инфлуенсъра извън мед и пари. https://conference.ecommercebg.com/
  • платена конференция на живо в Event 2020, където ще чуем повече от интересни тенденции за онлайн и физическия бизнес, което пряко ни засяга като инфлуенсъри, защото ако не знаем какво вълнува клиентите ни, няма как да развълнуваме и техните потребители 🙂
  • парти с изненади – ей за това говоря и там се случват истинските контакти и бизнес, когато хората са чули и видели новите теми, имат общи интереси и споделят мнение на чаша вино в приятна атмосфера.

Мога да споделя за още събития, които са важни за нас като инфлуенсъри и това е така, защото физическите срещи се завръщат, маските отпаднаха и сякаш всички сме готови за нови приключения и начинания. Хубавото време е само бонус.

Общувайте, не се притеснявайте да заявявате кои сте и какво работите. Всички ние вършим смислена дейност и какво по-хубаво място от някой ивент, на който да го споделим 🙂


Радостина Христова, по-известна като Радостна, е един от първите маркетинг специалисти в България. Автор е на две книги, а по време на втората си бременност става и Радостна мама, като създава блог със същото име и изгражда целия си брандинг на негова основа. През 2021 година, блогът „Радостна мама“ получава награда за „Сайт на годината“ в категория „Личен сайт“. 

Колонката на Радостна е авторска рубрика, която тя води на страниците на MADAMSKO. Очаквайте два пъти в месеца, в петък. Личното мнение на Ради за нещата около нас, това, което ѝ е направило впечатление, това, за което си задава въпроси, това за което се замисля .….. Може да ѝ пишете и  задавате въпроси на me@radostna.com


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: