HomeСЪБИТИЯПИSТАМАШINA, СТРУГАРЕ, ЖЛЪЧ, ГРИГОВОР и ГЕНА на сцената на SOFIA LIVE CLUB

ПИSТАМАШINA, СТРУГАРЕ, ЖЛЪЧ, ГРИГОВОР и ГЕНА на сцената на SOFIA LIVE CLUB

sofia live club

ПИSТАМАШINA, СТРУГАРЕ, ЖЛЪЧ, ГРИГОВОР и ГЕНА на сцената на SOFIA LIVE CLUB

Посрещаме пролетта с две горещи събития, които ще върнат спомените от първото издание на нашия фестивал за градска култура и музика и ще ни подгреят за SOFIA LIVE FESTIVAL 2022.

На 15-ти април, на сцената на Sofia Live Club ще се качат ЖЛЪЧ, ГРИГОВОР и ГЕНА с ексклузивния си проект ПОРНО ЗВЕЗДИ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО

В есенцията си това е рап банда, която обаче звучи добре на живо. Зад микрофоните са Жлъч и Григовор, на скречове и кътове е Гената, бийтбокс и спецефекти машината е Трашера, барабаните управлява Стефан Цеков, бас линиите – Евден Димитров, а на тромбон, синтове, тромпет, Ableton Live и каквото-си-поиска свири Божидар Василев – Trombobby. Сетовете на ПОРНО ЗВЕЗДИ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО не са чести, но за сметка на това са пълнокръвни, включващи песни на So Called Crew (съставляващи половината група).

Идеята, тримата артисти да се обединят в проекта ПОРНО ЗВЕЗДИ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО, в който да включат и музикантите Божидар Василев – Trombobby, Евден Димитров и Стефан Цеков, с които да излизат на живо, се ражда в главата на ЖЛЪЧ, но веднага намира подкрепа от ГРИГОВОР и ГЕНА. Участията им са изключителна рядкост, но на 15-ти април ще се съберат специално за подгряващото пролетно събитие на SOFIA LIVE FESTIVAL.

На 16-ти пък ще видим отново страхотните ПИSТАМАШINA и СТРУГАРЕ в Sofia Live Club

За музиката преди изпълненията им на живо ще се погрижи култовата Жулиета Интергалактика.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 25 лева. На място в деня на концерта ще са 30 лева.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: