HomeМОДАДамското боди 2022: най-стилните варианти

Дамското боди 2022: най-стилните варианти

боди

Дамското боди 2022: най-стилните варианти

Бодито може да бъде различно! Предназначението и детайлите му са различни. Дамското боди красиво обгръща тялото, подчертава линиите на фигурата и може да има коригиращ ефект.

За производството му се използват различни видове материали от синтетични и естествени влакна. Едно от важните условия е еластичността на тъканта, която осигурява плътно прилягане на продукта от бедрата до ключиците.

Боди като корсет?

Съвсем естествено е да се мисли, че дамското боди е съвременен вариант на корсета. Историците на модата разказват за Франция, в която в началото на 20-ти век модните тенденции се развиват активно, свободните мисли се въртели не само в главите на  прекрасните дами, но и на модните дизайнери, които въвеждат революционни идеи не само в практиката на шиене на дрехи, но и заменят задушаващите корсети със свободни рокли. Но това не значи, че бодито трябва да бъде забравено, заедно с омразния задължителен елемент от женския тоалет, стягащ талията.

Може да носите чорапогащник, както под бодито, така и отгоре. Може би в края на краищата не трябва да ги носите с клинове всекидневно, но в нашето време на еклектика и смели комбинации, когато силно го желаете, дори това е възможно. Внимавайте за умереност, уместност и съответствие с обстановката, съветват ни от Мода.

Share With: