HomeМОДАБазов гардероб за пролет 2022

Базов гардероб за пролет 2022

гардероб

Базов гардероб за пролет 2022

Всяка жена избира базов гардероб, като взема предвид собствените си характеристики: тип фигура, възраст, климатични условия.

Нещата в гардероба трябва да бъдат перфектно комбинирани помежду си, тогава няма да ви е трудно да създадете желания образ.

Пролет 2022  – ето успешно въплъщение на идеите на модните дизайнери в техните удобни и стилни изделия.

Модно палто

В основния гардероб на всяка, следяща модата жена, трябва да има модерно палто. Като се вземат предвид модните тенденции, палта с класическа кройка и с кариран принт ще бъдат особено популярни. Пастелните цветове на моделите са печеливш избор на палта за пролетта.

Кожено яке

Лаконичното стилно яке ще украси всеки дамски гардероб. Особено търсени ще бъдат кожени якета в класически черно, бяло, червено, както и кожени якета в цвят куркума. Такива якета са за всички възрасти: те се носят както от млади момичета, така и от зрели дами. С тях можете да създадете най-стилните образи, допълвайки ги с кецове, модерни панталони и ризи.

Базово сако

В настоящия пролетен сезон най-модерните стилове на сака ще бъдат моделите с удължена свободна кройка. Строги сака без излишен декор лесно се вписват във всеки стил и се комбинират с детайли от гардероба. Струва си да използвате кожен колан, за да подчертаете тънката талия.

Универсална рокля

Елегантната рокля-калъф е подходяща за всеки повод. Тази пролет са за предпочитане бежови, червени и бели модели. Такава рокля може да бъде облечена и на празник, и всеки ден и при всеки случай.

Идеалната пола

Полата-молив е идеалният стил за основния гардероб на модерната жена. Това могат да бъдат както обикновени, така и модерни щампи на сезона: карета и вертикални ивици. Желателна е сдържана цветова палитра.

Панталони и дънки

Прилягането на базовите панталони трябва да е перфектно, тоест с леко висока талия. Особено търсени ще бъдат панталоните с права кройка с широки крачоли. Същите изисквания ще важат и за дънките през пролетта на 2022 г. Според своя вкус жените могат да избират дънки в основни цветове: тъмно синьо, сиво или черно.

Свободна тениска

Без бяла тениска е трудно да си представим гардероба на модерната жена. Тениските със свободна кройка се съчетават добре с поли, панталони, дънки. Носят се на работа, разходки, за срещи с приятели.

Модният пролетен основен гардероб 2022 ще позволи на жените да променят имиджа си доста често, създавайки уникални и много привлекателни образи.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: