HomeМОДАНай-актуалните бижута

Най-актуалните бижута

бижута

Най-актуалните бижута

Какви бижута със сигурност трябва да бъдат в арсенала на следящите модата?

Маркови атрибути

Логотата на популярни марки заеха почетното си място върху обеци, гривни и брошки. Демонстрирайки такива бижута, вие автоматично ставате стилни! Има много модни къщи, които са решили да увековечат името си под формата на бижута. Между тях: Emilia Wickstead; Christian Dior; Balenciaga; Chanel; Gucci. Изберете обеци или висулка с това лого и тоалетът ви ще бъде успешен.

Комплекти аксесоари

Когато избирате бижута, основното е да спазвате концепцията за комплектност. Вашите бижута трябва да изглеждат като пълен комплект. И колието, и обеците, и пръстените трябва да бъдат направени в едно стилистично решение.

Гривни

Модна тенденция 2022 – гривни. Освен това можете да украсите не само китките. Предмишниците и глезените също са чудесно място за показване.

Обеци с перли

Перлите се превърнаха в хит на предстоящия сезон. Всички модници се опитват да получат обеци с малки перли. Те се вписват идеално в женствения образ, придавайки му още повече чар. Препоръчваме ви да закупите чифт обеци – на винт или с висулки. И не забравяйте един нюанс, формата на перлата не трябва да е перфектна!

Бижута с флорална тематика

Флоралните нотки се превърнаха в модна новост. Колиета, гривни и обеци под формата на пъпки или отворени цветя са невероятно модерна тенденция. Тези бижута могат да бъдат масивни, такъв дизайнерски ход ви позволява да подчертаете женствеността и елегантността на линиите на тялото.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: