HomeИНТЕРЕСНОБърз тест – духовно послание

Бърз тест – духовно послание

тест

Бърз тест – духовно послание

Ако все още не сте сигурни дали сте на прав път, можете да го видите по-ясно, като направите този тест.

Просто погледнете картината на Салвадор Дали, чиито цветове и елементи привличат вниманието и която ще ви е необходима, за да получите желания отговор. Анализирайте картината за няколко минути и запомнете елементите, които са привлекли вниманието ви, след което прочетете отговора. 

Ако първият елемент, който привлече вниманието ви, е:

Пеперуда 

Най-голямата благословия, която може да ви бъде предложена в момента, е надеждата. Това ще ви отведе в нова посока и ще ви покаже, че животът ви може да бъде много по-щастлив и по-продуктивен, отколкото е днес. Тази благословия обаче ще бъде постигната само ако се съгласите да се откажете от вярванията, които не ви водят до никъде и да отворите нова реалност за вас. Сбъдването зависи само от вас. Направете го и ще изпитате трансформацията, която желаете.

Лодка

Благословията, от която се нуждаете сега, е професионална. Във вашия собствен бизнес или работа се нуждаете от обновяване, нови гледни точки и идеи, които ви вдъхновяват да работите с повече мотивация и вдъхновение. Сбъдването е по-близо, отколкото си мислите. Така че продължавайте да мислите позитивно и да работите усилено, за да започнете нов живот.

Облак 

Това, от което се нуждаете най-много в момента, е някой, който наистина ви обича с цялото си сърце и може да съответства на чувствата ви за зрялост и мъдрост. Вече сте страдали в любовта и чакате този човек, който ще ви даде надежда. Сбъдването ще дойде, когато разберете, че никой няма да бъде точно това, което искате. Хората са различни и не защото някой те обича, но не както ти искаш, или че той или тя не изпитва нищо към теб. Имайте по-зряла визия за любовта, за да получите това, което искате, съветват ни от Тест на деня.

Хора

Благословията, която е необходима в живота ви в момента, е търпението. Когато имате цел, ставате изключително нетърпеливи и искате да разрешите проблем в определен момент и този навик често ви поставя в трудни ситуации. Вашата благословия ще дойде, когато разберете, че светът не се върти около вас и че нещата не винаги се случват според вашата воля. Търпението ни кара да осъзнаваме много повече неща, отколкото си мислим.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: