HomeСЪБИТИЯSIT от легендарния румънски фестивал Sunwaves ще гостуват в София

SIT от легендарния румънски фестивал Sunwaves ще гостуват в София

sunwaves

SIT от легендарния румънски фестивал Sunwaves ще гостуват в София

На 27-ми май организацията за електронна музика TERRA представя своята продукция в пълен мащаб, предоставяйки цялостно аудио-визуално преживяване за софийската клубна сцена.

За целта са поканени едни от водещите имена на европейската електронна музика и редовни хедлайнери на легендарния румънски фестивал Sunwaves – дуото SIT

Cristi Cons и Vlad Caia са талантливи продуценти и виртуозни диджеи. Симбиозата помежду им ражда SIT (Sideways Invisibility Theory) и ги отвежда на участия из целия свят, а в петък на 27-ми май пристигат в София за 4-часов удължен сет, за да запознаят българската публика с тяхното хипнотично звучене. Към тях ще се присъединят локалните артисти Antoni и Factuaw, осигурявайки доброто начало и край на вечерта.

Локацията на събитието е повече от перфектна – бившият клуб „Black Box“ на ул. „Пиротска 5“ възвръща предишния си чар и атмосфера

Просторна зала, озвучена с последно поколение „Adamson“ саунд система, огромен LED екран и осветление, за които ще се погрижат водещият бранд за визуални изкуства в България – Phormatik.

Повече информация и билети за събитието може да намерите тук.

Локация: ул. „Пиротска“ 5, София

Организатор: TERRA

Дата: 27 май. 2022 г. 

Начало: 23:00ч


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: