Как да комбинираме цветните панталони тази пролет

цветни панталони

Почитателите на цветни панталони могат да ползват тази статия за силна доза вдъхновение и съвети как да вкарат новата тенденция в пролетния и летния си стил.

В началото на май в Сидни, Австралия група смели последователи на австралийската мода размениха своя типичен сдържан неутрален стил и изненадаха всички със смели и дръзки нюанси. В иначе типичното море от комбинации от бежови нюанси, по време на Седмицата на модата в Сидни, изпъкват силно наситените силуети, най-вече под формата на ярко оцветени панталони. Тези, които избират да опитат актуалните пролетни панталони (широки панталони или плисета, вдъхновени от мъжкото облекло), се спират на ярки цветове и нюанси.

Маделин Фас от VOGUE посочва 4 начина как да комбинираме и пазаруваме най-доброто този сезон, от плисирани панталони в ярко розово до широки панталони в червено, и всички цветове между тях.

Идеалната комбинация


Координирайте горната и долната част от тоалета си – подход, който никога няма да ви подведе, когато става въпрос за ярки цветове.

Фотография by Su Shan Leong

Розова сила


Изберете един ярък нюанс и координирайте всяка част от тоалета си с него – това включва и аксесоарите.

Фотография by Su Shan Leong

Колелото на цветовете


Когато става въпрос за комбиниране, противоположностите се привличат.

Фотография by Su Shan Leong

Балансирайте с кафяво


Най-вероятно притежавате нещо в някакъв нюанс на кафявото – все пак е много стилно и неутрално! Кафяв топ или кожено яке могат да се комбинират лесно с ярко сини панталони.

Фотография by Su Shan Leong

Прочетете още: Летният образ 2022 – коя е модерната впечатляваща визия


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: