HomeМОДАКак да комбинираме цветните панталони тази пролет

Как да комбинираме цветните панталони тази пролет

цветни панталони

Как да комбинираме цветните панталони тази пролет

Почитателите на цветни панталони могат да ползват тази статия за силна доза вдъхновение и съвети как да вкарат новата тенденция в пролетния и летния си стил.

В началото на май в Сидни, Австралия група смели последователи на австралийската мода размениха своя типичен сдържан неутрален стил и изненадаха всички със смели и дръзки нюанси. В иначе типичното море от комбинации от бежови нюанси, по време на Седмицата на модата в Сидни, изпъкват силно наситените силуети, най-вече под формата на ярко оцветени панталони. Тези, които избират да опитат актуалните пролетни панталони (широки панталони или плисета, вдъхновени от мъжкото облекло), се спират на ярки цветове и нюанси.

Маделин Фас от VOGUE посочва 4 начина как да комбинираме и пазаруваме най-доброто този сезон, от плисирани панталони в ярко розово до широки панталони в червено, и всички цветове между тях.

Идеалната комбинация


Координирайте горната и долната част от тоалета си – подход, който никога няма да ви подведе, когато става въпрос за ярки цветове.

Фотография by Su Shan Leong

Розова сила


Изберете един ярък нюанс и координирайте всяка част от тоалета си с него – това включва и аксесоарите.

Фотография by Su Shan Leong

Колелото на цветовете


Когато става въпрос за комбиниране, противоположностите се привличат.

Фотография by Su Shan Leong

Балансирайте с кафяво


Най-вероятно притежавате нещо в някакъв нюанс на кафявото – все пак е много стилно и неутрално! Кафяв топ или кожено яке могат да се комбинират лесно с ярко сини панталони.

Фотография by Su Shan Leong

Прочетете още: Летният образ 2022 – коя е модерната впечатляваща визия


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: