HomeМОДАМодни тенденции 2022

Модни тенденции 2022

Модни тенденции 2022

В новите колекции тя приема разнообразни интерпретации, появявайки се и в бляскави визии, и в модели в стила на 20-те години, и като елемент от модели в уестърн стил.

Ресни

Една от основните модни тенденции са дългите ресниМногостепенните копринени ресни са солисти в роклите на Dior; Алберта Ферети завърши плетени топове и рокли с дълга „юфка“, а Салваторе Ферагамо предлага на модниците двойна макси пола, чийто горен слой се състои изцяло от най-фините ресни.

Топ сутиен

Must have на сезон пролет-лято 2022 – топ сутиен. Дизайнерите Givenchy, Balmain и Roberto Cavalli нагледно демонстрираха как можете да носите такъв топ в ежедневни и вечерни тоалети, като го комбинирате с костюми, както и с пола или панталон.

Изрезки

Традиционните изрезки вече не удовлетворяват дизайнерите – те търсят нови начини и решения. Така че, вместо обичайните V-образни, кръгли и квадратни деколтета, сега деколтето е украсено с изрезки с най-необичайни форми. Разрези и разфасовки в новите колекции обаче могат да се видят не само в деколтето или по полата. Как и какво дизайнерите кроят в новите колекции можете да си представите, като разгледате ревюта на Стела Маккартни, Сен Лоран и Проенца Шулер например.

Отпуснете се!

…и се насладете на луксозните костюми с широки панталони. Мъжки стил и непринудено ежедневно, подходящи за пролетни и летни горещини, в неутрални цветове и в ярки наситени нюанси – всичко това може да се намери в колекциите на Valentino, Etro и Victoria Beckham.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: