HomeИНТЕРЕСНОАнтоанет Пепе обяви четвърта си рожба отгледана с вдъхновение, любов и упорит труд

Антоанет Пепе обяви четвърта си рожба отгледана с вдъхновение, любов и упорит труд

Antoanet Pepe

Антоанет Пепе обяви четвърта си рожба отгледана с вдъхновение, любов и упорит труд

Антоанет Пепе – един от топ инфлуенсърите в България издаде първата си книга „Розовият балон“ и я представи на своя рожден ден на 09/06 на голямо събитие във Vivacom Art Hall Oborishte.

В Instagram тя написа :  „Розовият балон“ е вече факт – моята първа книга. Днес денят ми е наситен с емоции, смея се, плача, искам да танцувам, да тичам, да се виждам с хора… да говоря. . А в нея съм вложила сърце и душа. Прегръщам ви и ви благодаря за търпението, което проявихте по време на отсъствието ми от социалните мрежи. Имах нужда от уединение и фокус, за да мога да завърша може би най-вълнуващия и труден проект в живота ми до този момент. ❤️

Книгата е вдъхновена от живота на Антоанет и в нея не съществуват глави.

Инфлуенсърката я определя като ‚изповед‘ или като ‚най-дългото писмо до себе си‘. Пепе прочете и различни откъси пред своята публика на събитието, като в един от тях загатна за шокиращите факти, които е описала за бившия си съпруг Филип Йепсон.

„Розовият балон“ е „история за вечните копнежи на сърцето и душата. За илюзиите и реалността. За трябва и искам. За решенията, които взимаме и уроците, които учим. За палитрата от събития и емоции, през които преминаваме, за да намерим своя път.

Падения и възходи, грешни решения и правилни избори. Животът често ни поставя на кръстопът, но само от нас зависи в коя посока ще поемем. А коя е крайната дестинация, към която се стремим? Там където се чувстваме истински себе си и най-щастливи.“

Повода на Антоанет уважиха редица нейни колеги-инфлуенсъри и известни личности, като Алекс Богданска, Славена Вътова, Полина Билоконна, Елица Бехар, Елица Димитрова (позната още като @makeupbuthow в instagram) – една от нейните най-добри приятелки, придружена от годеника си Michael Birch Jacobsen, Христина Парова – бившата приятелка на ‚Ергенът‘ Виктор Стоянов, близначките Алекс и Влади, Ивана Александрова, Галя Симеонова, Ива Мандичева и още много други. Неин гост беше и бившият  съпруг Philip Jeppson, който пристигна на мястото с техните две дъщери – София и Сиена.

Нека надникнем за кратко и в самата книга:

„Филип заспа на креслото, докато все още се хранехме. Новината за зависимостта му не изглеждаше като да е новина за тях. Давам си сметка, че липсата на емоционална реакция от тяхна страна има повече общо с културните различия помежду ни, отколкото с таен заговор срещу мен.

Още докато приготвях тристепенното меню за обяд, Филип ме попита дали ще го напусна. Сама предрекох потенциалната ни раздяла, след като ми падна на колене пред двореца в Хелсингор с пръстените от годежа на родителите си. Когато разбрах историята на халките, бях колкото щастлива, че семейството му ме е приело, толкова и объркана. Родителите му бяха щастливо разведени от много години насам – това ли щеше да бъде и нашата съдба?! Очите му бяха кръвясали, изглеждаше съкрушен, а аз не присъствах. Духом – нямаше ме. Бърках ризотото, режех салатата, правех бананов кекс за десерт, опитвах се да се приземя, докато готвя, защото съзнанието ми хвърчеше някъде много далеч. От това тяло. От този дом. Тази държава.

  • Няма да те оставя. Ще се преборим с това. Заедно – думите излязоха от устата  ми, преди сърцето да е потвърдило решението ми.

Гостите си тръгнаха, а Филип все още спеше на креслото. Чувството, което обзе тялото ми, беше непознато за мен. Празнина. Ехо. Глухота. Бяхме вкъщи, но като че не бяхме в същото пространствено измерение. Крепостта се пропука, а аз се изправих сред проблем, който, макар и чужд, приех като свой дълг да разреша, без да си дам шанс да обмисля решението в дълбочина. В кого се бях влюбила? В истинския Филип или в зависимия? Те един и същ човек ли бяха и без коката и хашиша щеше ли да бъде такъв, какъвто го познавах, с когото заживях и от когото имах дете?“

„Розовият балон“ можете да намерите в Blesscent by Antoianette Pepe, където до момента инфлуенсърката продаваше ароматни свещи с растителен восък, като в унисон с настроението на книгата е създадена и лимитирана свещ The pink balloon с нотки на ванилия, сандалово дърво, ром, лешник, мукус и розов пипер.

Ние от Madamsko, вече потопени в атмосферата, създадена от спомените на Ети, четем активно, така че скоро можете да очаквате и ревю на цялата книга. Stay tuned !


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: