HomeЗДРАВЕБезплатни консултации по асистирана репродукция

Безплатни консултации по асистирана репродукция

асистирана репродукция

Безплатни консултации по асистирана репродукция

От 14-ти до 29-ти юни лекари в Инвитро центърът на Медицински комплекс „Доверие“ ще извършват безплатни консултации

Безплодието е един от сериозните проблеми на нашето време. Както при мъжа, така и при жената често това може да доведе до тежки емоционални и психологически травми. Информираността и навременната консултация със специалист са сигурните инструменти за превенция и лечение. При методите за лечение на безплодие се обединяват различни техники, сред които вътрематочна инсеминация (IUI), ин витро оплождане (IVF), ИКСИ оплождане (ICSI), трансфер на ембрионите в маточната кухина, замразяване и съхранение на сперматозоиди, яйцеклетки или ембриони. Наричаме ги методи на Асистирана Репродуктивни Технологии и тяхната основна функция е да заместят естествените процеси при оплождане, да помогне на човешкия организъм за зачеване.

Инвитро центърът на Медицински комплекс „Доверие“ от 2021 г. е правоприемник на „АСМП – МЦ София 2000“ ООД. С напълно обновена апаратура и екип, който влага цялото си сърце и опит в работата.  Голямо предимство е, че в него работят много добри андролози, акушер-гинеколози и инвитро-специалисти с дългогодишен опит, както и техническата база и операционни зали. Това позволява да се направи пункция или биопсия на тестиса в случаите на мъжки стерилитет. В практиката си лекарите имат богат опит с по-възрастни пациентки, с нормален антимюлеров хормон, който води до неуспешни ин витро процедури. Специализацията на центъра е именно в тези две полета на стерилната репродукция, защото това е най-сложната част – мъжкия стерилитет и намаления яйчников резерв при жените.

В края на месец юни отбелязваме Денят на репродуктивното здраве (25-ти юни). Водени от мисията да сбъднем на повече жени мечтата за свое дете, лекарите от Инвитро центърът на Медицински комплекс „Доверие“ организират през целия месец – безплатни консултации.

Те ще бъдат извършвани по следния график:

На 14.06.; 17.06.; 21.06; 24.06; 28.06; и 1.07. от 16:00 до 18:00 ч. – д-р Таня Янакиева, акушер-гинеколог

На 28.06 от 10:00 до 14:00 ч. – д-р Елена Бангеева, акушер-гинеколог

На 29.06 от 15:00 до 19:00 ч. – д-р Елена Бангеева, акушер-гинеколог

Записването за прегледите е на телефон: 02 40 36 414 и 088 2 11 27 52

След консултацията по преценка на лекаря от Инвитро центърът на Медицински комплекс „Доверие“ се дава възможност да бъдат извършени допълнителни изследвания, включително и „Спермограма по Крюгер“ или изследване на „Антимюлеров хормон“, използващ се за оценка на яйчниковия резерв.

Известни също и като методи на изкуствено осеменяване, те се прилагат при установена стерилност, както при мъжа, така и при жената. Ако в продължение на една година опити, два-три пъти седмично не се стигне до забременяване по естествен път – хубаво е да се потърси консултация със специалист. Хората не трябва да се колебаят или смущават, а да се възползват от съвременната медицина и да сбъднат мечтата си за дете,


Прочетете още: Инвитро зачеване – от избора на лекар, до първите месеци на бременността

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: