HomeМОДАБялата риза – гарантиран елегантен стил

Бялата риза – гарантиран елегантен стил

бялата риза

Бялата риза – гарантиран елегантен стил

Вероятно в гардероба на всяка жена има бяла риза. Вижте няколко идеи с какво да носите бялата риза.

Тя се превърна в универсална класика, която е подходяща за всички и във всякакви ситуации. Ризата се съчетава добре с много елементи от гардероба: панталони, дънки, поли. Офис стил без такова облекло е просто немислим. Разгледайте какви стилове на бяла риза се препоръчват от мозните експерти, за да създадете стилен външен вид.

Бяла риза с къс ръкав

Въпреки късите ръкави, бяла риза може да се носи по всяко време на годината, допълвайки с нея костюми, поставяйки я под якета и блейзъри.

Бяла риза с къс ръкав създава прекрасни тандеми:

  • с велосипедни шорти за стилна, спортна визия;
  • с високи панталони, подчертаващи тънка талия и изящен стил;
  • с пола-молив за изчистена офис визия.

Стилна визия може да се създаде чрез комбиниране на риза, дънки и кожено яке. И колко свежо и оригинално изглежда бяла риза с бели свободни панталони. Това облекло може да бъде допълнено с яке или удължена жилетка.

Бяла риза с дълъг ръкав

Този детайл от капсулния гардероб твърдо завоюва своето достойно място в много комплекти дрехи. Модните последователи съчетават риза не само с поли или панталон, но я допълват с други неща. Изглежда страхотно облекло, състоящо се от дънки, бяла риза и удължено ленено яке.

Вталените ризи с два джоба на гърдите съставляват елегантен тандем със свободни панталони и висока талия, която е подходящо да се подчертае с тънка каишка в тон с панталоните.

Дълга бяла риза

Този стил на риза е приемлив във всяка ситуация и по всяко време на годината. Те са особено популярни това лято. Изглеждат добре както с обикновени панталони и поли, така и с принтирани неща. Най-лаконичните тоалети, състоящи се от дълга риза и черни панталони с бял геометричен модел, се вписват добре в уличния стил.

Прозрачната бяла дълга риза изглежда перфектно с панталони. Изглежда стилно, ако я съчетаете с топ в цвета на панталоните. Обувките на висок ток допълват елегантния вид.

Мъжка бяла риза в дамска визия

Бялата риза в мъжки стил уверено се премести в дамския гардероб. Не трябва да изглежда като заета от някой друг. Мъжкият стил предвижда наличието на плътни яки, външни джобове, права кройка. Добре поддържа офис стил в комбинация с вратовръзка и панталон. Дамите изглеждат лаконично и елегантно в такива тоалети, допълнени от обувки на висок ток.

Бяла риза – рокля

Модните последователи са отделили почетно място за рокля-риза в гардероба си. Този удобен артикул е универсален. Модните дизайнери измислят нови комбинации с основния модел, които ви позволяват да го погледнете от нов ъгъл. Лека рокля-риза с къси ръкави и заоблени цепки отстрани хармонира добре с бели маратонки или сандали с плътни подметки. Носят се както в свободен вариант, така и под колан.

Черно-бяла риза

Основната комбинация от черно и бяло е невероятно актуална през този сезон. Стилът на улицата е идеално подкрепен от комплект от бяла риза на черни точки с дънки. Комбинирайте черно-бяла риза на райета с класически черен панталон с висока талия за офис визия.

Изберете си един от вариантите за бяла риза и ще имате реална възможност да създадете оригинален уникален външен вид, без да харчите допълнителни пари за актуализиране на гардероба си.

Източник

Прочетете още: Как да комбинираме цветните панталони тази пролет

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: