HomeИНТЕРЕСНОРайън Гослинг в ролята на Кен за филма „Барби“

Райън Гослинг в ролята на Кен за филма „Барби“

Ryan Gosling Looks Unreal as Ken

Райън Гослинг в ролята на Кен за филма „Барби“

Първата официална снимка от филма разкрива много загорял Гослинг, силно изрусен (Bleach Blonde), облечен в дънкова риза и дънки и със собствената си марка бельо в стил Calvin Klein.

Райън Гослинг се превръща в перфектната кукла Кен в продукцията „Барби“ на режисьора Грета Гервиг. Главната роля е поверена на Марго Роби. Warner Bros разпространи поразителна снимка на Кен – Гослинг с 6 реда плочки коремни мускули, изрусена коса и тен със спрей. Изображението е вторият официален кадър от „Барби“, който ще бъде пуснат след снимката, която показва Роби в розовия кабриолет на Барби, пише Variety.

Трикратно номчинираната за Оскар Гервиг е съавтор на сценария на „Барби“ заедно с партньора си Ноа Баумбах – също три пъти номиниран за отличието на Академията. Продукцията на филма е в ход. Поддържащият актьорски състав включва също Америка Ферера, Симу Лиу, Кейт Маккинън, Александра Шип, Ема Маки, Кингсли Бен-Адир, Иса Рей, Майкъл Сера и др. Въпреки че не са потвърдени подробности за сюжета от „Барби“, говори се, че няколко от героите на Барби и Кен участват в сюжета.

Снимка Warner Bros

Лиу описа „Барби“ като „дива“ и „невероятно уникална“, добавяйки: „Иска ми се просто да мога да ви покажа какво правим всеки ден, защото е лудост“. Филмът не е мюзикъл, но Лиу казва, че е бил на много танцови репетиции за филма. Актьорът също разкри какво е да работиш на снимачна площадка на Грета Гервиг.

„Когато правите сцена и тя работи, чувате „ХАХАХАХА!“ Това е най-хубавото чувство на света“, каза Лиу. „Ако си задник на снимачната площадка на Грета Гервиг, няма надежда за теб.“

Твърди се, че звездата от „Шанг-Чи“ играе една от няколкото кукли Кен във филма. Лиу е трябвало да направи кола маска на цялото си тяло за ролята и по думите му това е „едно от най-болезнените преживявания в живота ми. … Възхищавам се нат невероятно смелите жени, които минават през това всеки месец.”

Warner Bros Барби ще паркира своя розов кабриолет в кината на 21 юли 2023 г.


Прочетете още: Зоуи Кравиц е въплъщение на модерната Жена-котка в Париж

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: