HomeКРАСОТАСелена Гомез сподели как се грижи за кожата си в TikTok

Селена Гомез сподели как се грижи за кожата си в TikTok

Селена Гомез сподели как се грижи за кожата си в TikTok

Селена Гомез използва TikTok, за да споделя някои от своите съвети за красота, като например гениалния ѝ метод за нанасяне на спирала на долните мигли. Сега звездата сподели с последователите си част от своята (много луксозна) грижа за кожата в същата социална медия.

В свое видео Селена разказва как се грижи за своята кожа, използвайки продукти на марките La Mer и Dior. Певицата не говори за никой от продуктите по време на видеото; вместо това звучи песента „Dreams“ на Fleetwood Mac, перфектен фон за нейната спокойна програма.

Първо, Селена обилно напръсква лицето си със спрея с натурална минерална вода на Evian

Може би единственият достъпен продукт в цялата ѝ програма, след което взима почистващата пяна на La Mer и нанася малко количество от нея върху кожата си. Също така използва спрея на  Evian, за да навлажни допълнително кожата, след което премахва грима си.

След като кожата ѝ е изчистена

Селена използва интензивния серум на Dior – Capture Totale Super Potent Age-Defying Intense Serum, против стареене, както и околоочния серум от същата серия ( Capture Totale Super Potent Eye Serum), който нанася под клепачите си.

Щом нанесе серумите и измие зъбите си, певицата се отправя към задължителния крем за кожа на знаменитостите – La Mer Moisturizing Soft Cream. Тя нанася овлажнителя върху лицето и врата си, и нежно го втрива в кожата си. (Впрочем, мълвата гласи, че кремът на NiveaNivea’s original creme, е по-достъпната алтернатива, макар и не точно копие, на крема на La Mer.)

Последния елемент от нейната рутина включва грижа за очите с Peter Thomas Roth’s 24K Gold Hydra-Gel Eye Patches, които са с направени с истинско злато и имат за цел “видимо да повдигнат и стегнат деликатната зона около очите”.

След като е оставила лепенките за кратко, Селена ги премахва и завършва ритуала си с малко блясък за устни от eos Lip Balm. Не сме сигурни точно какъв е вкусът, който Селена е избрала, но опаковката е бяла, така че възможностите са или Vanilla Bean, или някой от Flavorlab серията.

С това Селена е почистила, овлажнила и поглезила кожата си и е готова да започне или завърши своя ден.

Източник: Nast, Condé, and @TeenVogue. “Selena Gomez Casually Dropped Her Skin Care Routine on TikTok | Teen Vogue.” Teen Vogue, www.teenvogue.com, 12 May 2022


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: