HomeМОДАМакси мода – не се страхувайте да бъдете дръзки

Макси мода – не се страхувайте да бъдете дръзки

макси

Макси мода – не се страхувайте да бъдете дръзки

На модните подиуми все по-често виждаме макси модели. Няма правило, което да гласи, че трябва да влизаш в определени рамки и размери, за да бъдеш красив, самоуверен и стилен.

Обществото се противопоставя все повече на тези стереотипи и ни показва красотата там, където мнозина до скоро не я виждаха, заради чужди стандарти за красота.

Едно от най-големите притеснения на дамите с по-пищни форми са дрехите. Всъщност, истината е, че магазините и местата, от които може да пазаруваме макси мода, са изключително малко, но все пак се намират. Искаме да ви кажем, че не трябва да се притеснявате да носите това, което ви харесва! А ако изпитвате трудност да разберете кое е подходящо за вашата фигура, вижте тези съвети.

Макси мода

Нека се докоснем до някои тънкости при избора на тоалет за дамите с извивки. Хубаво е да изберете дрехи, които ще подчертаят местата, които искате и харесвате.

Модните тенденции не се делят на дрехи подходящи за определени килограми. Никоя дама не иска да носи широки дрехи и да изглежда по-възрастна, отколкото е.

Момичетата с извивки трябва да обмислят добре какво искат при избора на гардероб. Чрез опити и грешки всяка жена създава свой собствен уникален образ, така че не се притеснявайте да експериментирате.

Дамите с по-пищни форми трябва да избират тоалета си с особено внимание. И така, това, което отива на един, може да не пасне на друг, но това не трябва да ви обезкуражава. Когато създавате визията си, трябва да обърнете внимание на кройката, текстурата на тъканта, цвета на облеклото.

Според съветите на стилистите, по-пълните жени трябва да спазват само няколко правила, за да се чувстват уверени и добре в кожата си и да бъдат модерни. Те са:

Цветове

Едно от първите правила са цветовете. Тук са важни точки, цветя, каре – всичко трябва да е по малко. Ефектът от пъстротата в дрехите перфектно отвлича вниманието на окото от областите, които не харесвате. Може да има както прилепнали силуети, така и свободни тоалети. Може да се допусне пъстър модел в летните рокли, блузи, туники във всякакви подходящи цветове.

Райета

Райетата намаляват визуално фигурата. Не трябва да избирате тоалети с напречна ивица. Те само ще създадат обратен ефект. Удивително добри тоалети в морски стил са – костюми, сарафани, блузи, рокли.

Изберете матови материи без блясък в различни пастелни нюанси. Те са много подходящи за създаване на нежен модерен външен вид.

Белите дрехи

Белият цвят винаги е на мода. Макси момичетата не трябва да се страхуват от тоалетите в бял цвят. Основното правило е да не са твърде тесни, стегнати или прозрачни. Свободните бели панталони са истинска лятна находка за дамския гардероб.

Свободни материи

Летящите ефирни материи в широки блузи и туники са чудесен избор. Такива дрехи може и да са в по-тъмни нюанси. Добрата дишаща материя ще създаде на собственика приятен комфорт и елегантен външен вид. Не забравяйте за детайла ръкав.

Съобразявайки всички тези детайли може месно да изберете подходящи дрехи за гардероба, независимо в кой сезон сме!

Прочетете още: Модерни шорти

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: