HomeИНТЕРЕСНОДеца на известни личности, които не крият нетрадиционната си ориентация

Деца на известни личности, които не крият нетрадиционната си ориентация

Деца на известни личности, които не крият нетрадиционната си ориентация

Изглежда, че сега няма да изненадате никого с нетрадиционна ориентация. И още повече, забранената любов се превърна в своеобразно предизвикателство към обществото и знак за свобода.

Ето защо повечето знаменитости, когато се разкриват, по-скоро отдават дан на модата и привличат вниманието. Същото може да се каже и за звездните деца, които са свикнали да живеят публично и са възпитани в дух на толерантност. Нека си припомним кои от тях признаха, че принадлежат към малцинствата и как видните им родители реагират на това.

Парис Джексън (дъщеря на Майкъл Джексън)

Само преди няколко дни дъщерята на Майкъл Джексън направи своеобразно откриване (каминг аут). В документален филм, посветен на баща й, Парис призна, че винаги е излизала с момичета и дори не се е смятала за би, защото не е обръщала внимание на мъжете. Момичето отбелязва, че именно родителят й пръв забелязал нейните не съвсем обикновени предпочитания, бързо разбрал какво се случва и дори я дразнел. Въпреки това, младеж на име Габриел Глен успява да завладее сърцето на Парис. Богаташката наследница се среща с него от две години, и младите хора дори пеят в една и съща фолк група.

Ета У Джуолин (дъщеря на Джаки Чан)

Ета е извънбрачна дъщеря на Джеки Чан, а актьорът не само не участва в отглеждането й, но и отказва да я признае. Засега обаче момичето не се е обърнало за помощ към биологичния си баща. Преди три години обаче тя изненадва доста обществото с действията си. Първоначално Wu Zhuolin публикува в социалните медии, че обмисля самоубийство. Но месец по-късно тя неочаквано признава, че е гей. Майката на момичето обаче не била доволна от тази новина и я изгонила от вкъщи. Според Ета тя е била принудена да живее под един мост. И дори тогава звездният баща отказал да издържа дъщеря си. През 2018 г. 19-годишната У Жолин се омъжва за канадски модел.

Розалинд Челентано (дъщеря на Адриано Челентано)

Дъщерята на легендарния Адриано Челентано никога не е криела, че е би. Според нея, тя е имала връзки както с мъже, така и с жени. И преди няколко години тя дори обявява, че ще се омъжи за стар приятел, но сватбата така и не се състояла и самата връзка постепенно се изчерпала. Оттогава са минали пет години, но Розалинд вече предпочита да не говори за личния си живот. Когато изтъкнатите й родители разбрали за необичайните предпочитания на дъщеря си, те решили да говорят откровено с нея. Казали, че съжаляват, че не са го направили по-рано. В края на крлиищата, най-важното за тях е дъщеря им да е щастлива и от нейното признание, те не започнали да я обичат по-малко.

Частити Боно (дъщеря-син на Шер)

През 1995 г. единствената дъщеря на Шер неочаквано казва на репортери за нейните „минали под дъгата“ предпочитания. Това обаче било изненада само за публиката. Боно на 13 осъзнава, че не се интересува от момчета. Всички обаче се чудели как ще реагира на това самата Шер, която, въпреки че е пламенен борец за правата на ЛГБТ(лесбийки, гей, бисексуални, трансджендъри общност), не приела толкова радушно новината, че детето й е едно от тях. Но въпреки това певицата по-късно признава, че дори да не приема избора на дъщеря си, тя все пак ще я подкрепи. През 2008 г. Частити прави първата си операция за смяна на пола и започва да се нарича Чаз. За тази процедура и наистина за това кога младежът е разбрал своята ориентация, той написва книга и прави документален филм.

Елиът Съмнър (дъщеря на Стинг)

Дъщерята на Стинг и Труди Стайлър последва стъпките на родителите си и решава да свърже живота си с музиката. Работата на момичето обаче не е толкова популярна, обществеността се интересува много повече от ориентацията на Елиът. Съмнър решава да се открие преди пет години, но признава, че някога е смятала, че харесва и момичета, и момчета. Но по-късно разбрала, че момичетата я привличат повече. Тази новина обаче не била изненада за родителите – Елиът никога не е криела предпочитанията си. Вярно е, че момичето понякога има проблеми заради външния си вид. Но изглежда, че сега Съмнър е намерила своето щастие и вече две години живее с модела Луси фон Алтен.

Джейсън Гулд (син на Барбара Стрейзънд)

Стрейзънд трудно може да се нарече добра майка. Тя се разделя с бащата на сина си Елиът Гулд, когато детето е на пет години. Но не искайки да напусне кариерата си, звездата изпраща Джейсън в интернат и, може да се каже, не си спомня за него. Момчето пораства и решава да стане актьор и режисьор. Единственият син на известната актриса никога не е крил факта, че харесва момчета. Освен това през 1996 г. той сключва брак с Дейвид Найт и двойката все още е заедно. Що се отнася до отношението на Барбара, тя заявява, че има най-добрия син и не би желала да е друг.

Джейдън Смит (син на Уил Смит)

Синът на известния актьор от дете се отличава със странно поведение. Например, момчето често се обличало в момичешки рокли, занимавало се с косата си и си правило прически. Между другото, родителите не виждат нищо лошо в това. Напротив, Уил го подкрепя и казва, че момчето е против половите стереотипи. Но докато Джейдън пораства, той продължава да шокира обществеността и дори става лице на модна дамска колекция. Това обаче не му попречва да върти афери с красиви модели. Но преди две години той шашва всички, като признава любовта си на рапъра Тайлър Криейтъра, точно по време на концерт. В същото време Смит подчертава, че приятелят му се притеснява да говори за това. Подобно разкритие било изненада за Тайлър и той побързал да напусне сцената, закривайки лицето си с ръце. Как стоят нещата сега на любовния фронт на Джейдън, не е известно. Но можем да кажем със сигурност, че младежът ще донесе още много изненади, защото обича да шокира обществото.

Анна Мария Ефремова (дъщеря на Михаил Ефремов)

Ако на Запад вече никого не учудва, че там някой си е признал, че е би, или с нетрадиционна ориентация, то в Русия към този въпрос най-малкото се отнасят с неразбиране. Затова е прието да се мълчи и да се крие. И редките излизания се превръщат в голяма новина. И преди година беше обърнато специално внимание на семейство Ефремови във връзка с фатален инцидент (пътно транспортно произшествие на 8.06.2020), чийто виновник е Михаил Ефремов (руски театрален и киноактьор, режисьор, телеводещ, заслужил артист, носител на множество награди). Към шумното и продължително дело, което завършва с осъждането му и влизането в затвора, добавя масло в огъня и дъщеря му Анна Мария от актрисата Ксения Качалина (четвъртата му жена). Момичето заяви, че не принадлежи към двата пола и иска да се ожени за жена в бъдеще. В същото време тя разказа за това седмица преди инцидента с баща си в програмата „Тайната за милион“. След трагичния инцидент започнаха да се появяват слухове, че Михаил не можел да се примири с нетрадиционната ориентация на дъщеря си и затова гасял мъката си с вино (и наркотици). Анна Мария е възмутена, че са се появили подобни слухове, тъй като според нея, баща й реагирал спокойно, когато научил за нейните предпочитания, и дори „приемащо“ се пошегувал по тази тема.

Източник


Прочетете още: Експериментирате ли със своята сексуалност и ориентация ?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: