HomeМОДАВера Уанг отпразнува своя 73-ти рожден ден

Вера Уанг отпразнува своя 73-ти рожден ден

Вера Уанг отпразнува своя 73-ти рожден ден

Противопоставящите се на възрастта ѝ снимки оставят феновете в пълен шок. Легендарният булчински дизайнер празнува големия си ден със стил.

Възрастта на Вера Уанг остави феновете в пълен шок. Популярната дизайнерка празнува своя 73-ти рожден ден по най-приказния начин.

Тя е най-известна с водещите тенденции в булчинските рокли. Също така разширява своята империя до производство на всякакви продукти, включително мода, красота, бижута и стоки за дома.

Споделени изображения от нейното страхотно парти за рожден ден на тема „Enchanted Garden“ станаха популярни. Хората не могат да повярват колко млада изглежда тя.

Да живееш така, както решиш,

въпреки архаичните регулации на обществото относно начина, по който се очаква жените да се държат на различни възрасти, отдавна е мотото на Вера. Бившата редакторка на Vogue, която отвори първия си булчински магазин на 40 години, е говорила в миналото за възрастовата дискриминация и колко излишна е тя.

The Independent съобщава, че по време на интервю за BBC 100 Women, тя казва, че никога не си е помисляла „да излезе от пътя си“, за да „запази младостта по фанатичен, обсесивен начин.“ Добавяйки, че тя намира възрастовата дискриминация за остаряло разбиране, защото „трябва да опитате и да продължите да растете по един или друг начин“, докато напредвате в годините.

Вера Уанг се противопоставя на възрастта. Това се дължи на желанието й да се носи по течението и да продължава да учи. Но тя има и няколко други трика в ръкава си. И така, какви са те? Дали това е звездна рутинна грижа за кожата, включваща най-добрия крем с ретинол  и най-добрия слънцезащитен крем за лице, който може да се купи с пари?

„Трябва да бъда наистина честна, един от тях е сънят“, каза тя пред Би Би Си.

Това и нейният „коктейл с водка в края на деня“, който й помага, „преходът от много интензивен работен график към малко личен живот“. Преди всичко, модната легенда определя работата си като „магическия еликсир“ за нейния блясък.

Източник


Прочетете още: Селена Гомез сподели как се грижи за кожата си в TikTok

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: