HomeМОДАПанталони до коляното – основна покупка на сезона

Панталони до коляното – основна покупка на сезона

Панталони до коляното – основна покупка на сезона

Ако смятате, че късите панталони са само летни дрехи, значи все още не сте виждали новите есенно-зимни колекции!

Хитът на това лято – велосипедките предадоха щафетата на удължените шорти. Какви модели ще бъдат в тенденция и какво да носите с късите панталони през студения сезон?

Най-модерната дължина на късите панталони е до коляното. Нито повече, нито по – малко. Колекциите имат голямо разнообразие от стилове: както прилепнали, така и разкроени, изработени от кожа и деним, офисни, с внимателно изгладени стрелки и „парадно уикендни“, бродирани със златни пайети – с една дума, за всички поводи!

С какво да се носят панталоните до коляното?

Джинсови модели с необработени краища се съчетават идеално с базова тениска – докато навън все още е топло. Веднага щом стане по-студено – не се колебайте да допълните това облекло със сако или риза – например в модното сега каре.

Що се отнася до обувките, сандалите, обувките и ботушите на токчета изглеждат страхотно с модерните къси панталони до коляното. Чувствайте се свободни да допълните небрежния си външен вид с кецове. А за тези, които се притесняват, че пропорциите на фигурата се нарушават от кройката, стилистите препоръчват обувки в бежово или от прозрачни материали.

Източник


Прочетете още: Модерни шорти

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: