HomeИНТЕРЕСНОКак да засилим женската си енергия?

Как да засилим женската си енергия?

jenska sila

Как да засилим женската си енергия?

Една от темите, която напоследък силно ме вълнува е свързана с това как да захранваме женската си енергия. Знаете, че понякога заради различни ситуации и хора ние, жените губим своето очарование, добротата и красотата, които излъчваме.

Женствеността е нещо, което всяка от нас носи, но през годините често я губим. Тя е баланс, красота, лекота, приемане, магнетизъм, вълшебство. Сила, която дарява живот. Много голямо оръжие, което ни помага в различни сфери от живота.

В следващите редове ще ви споделя някои изпитани методи, които, според мен помагат да си възвърнем точно тази женственост и магнетизъм, които често забравяме:

 • Да се срещаме и комуникираме по-често с други жени. Да, точно така! Ние имаме необходимост да се свързваме една с друга, да обменяме информация. Това допълнително повишава енергията ни. Женски групи, тренировки, рисуване с вино, пътувания по женски, събирания
 • Да се грижим за красотата и чистотата в дома. Това води до чувство на уют, радост, подреденост. Хубаво ухаещо спално бельо = чистота на мислите и усещанията
 • Да спрем да препускаме. Да намалим оборотите до колкото е възможно и да се движим бавно и с финес в хармония със света около нас
 • Да си набавяме повече сън – знаете колко е важен той за здравословното ни състояние, да се събуждаме с усмивка и да се чувстваме по-енергични и продуктивни през деня
 • Да бъдем автентични, да бъдем себе си и да не се уеднаквяваме, да не се сравняваме една с друга – точно там е силата на всяка от нас. Да помислим как може да оставим нашия почерк във всичко, което правим – чрез някакво качество, умение, нещо, което никой друг не притежава. Да се стараем да бъдем различни
 • Да творим – всичко, което можем да се сетим. Творческата енергия е женска енергия. Танцуване, писане, кулинария, шиене, градинарство, изкуство…

И да не забравяме – женската енергия е грижа, топлина, подкрепа, баланс. Да се стремим по-често към това, като поддържаме полето на високите вибрации. Ако избираме да бъдем щастливи, ние ще се научим да намираме щастието в малките неща! И да сме постоянно в полето на високите вибрации. Давам ви конкретни примери в какво улавям щастието напоследък?

 • Щастие в това да тичам като малко дете в парка
 • Щастие, поглеждайки нагоре към синьото небе или към поредния красив морски залез, усещайки благодарността тук и сега
 • Щастие да се усмихвам на непознати хора
 • Щастие да слушам шума на някое поточе до мен и песента на птичките
 • Щастие да наблюдавам спокойствието на животинките и да им се радвам

А вие в какво последно намерихте щастието?

Независимо какво ни се случва, е хубаво да се връщаме в тялото си, не в ума си. Да го харесваме и приемаме такова, каквото е, с всичките му слабости и несъвършенства. Обичайте се, бъдете себе си. Присъствайте тук и сега – има достатъчно много заземяващи практики в YouTube и неща, които могат да ни дадат спокойствие и лекота.

А женствеността е онази свобода, която ни позволява да се чувстваме спокойно в своята женска същност. И основният ми призив тук е да се опитваме по-често да се грижим за нея.


Здравей! Казвам се Силвия, определям се като блогър - пристрастенa към модата, пътуванията и красивия начин на живот. ???? Моята мисия е да вдъхновявам момичетата да разкриват своята женственост и способности. В моите канали ще намериш снимки и видеа на различни тематики - oт идеи за пътувания, до модни съвети, грижа към себе си и съвети за развиване на женската енергия. От 2 години активно се занимавам с инфлуенсър маркетинг и помагам на брандове да достигат по-лесно и бързо до хората.

Създател съм на инициативата #ОТБОР10ККРАЧКИ, с нея провокирам стотици хора да правим заедно по минимум 10К крачки на ден. Докато ходенето пеша и тичането не се превърнат в наш навик. Целта ни е да постигнем минимален обем от физическа активност за по-голям тонус и добро здравословно състояние. Ако искаш да се включиш в отбора, хайде с нас!

По професия съм дигитален специалист и създавам съдържание за инстаграм/фейсбук профилите и на други брандове чрез изграждане на ясна и конкретна стратегия за социалните мрежи. Ежедневно публикувам развлекателно съдържание чрез сторита и постове и ангажирам тяхната аудитория с цел постигане на по-добри резултати.

Най-често вирея в инстаграм и ще се радвам да се открием там: @silviya_damyanova

Прочетете още: Секси книги за плажа

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: