HomeКРАСОТАЖените в TikTok с нова тенденция

Жените в TikTok с нова тенденция

TikTok

Жените в TikTok с нова тенденция

Този отлепващ се продукт изглежда задоволява интересите на TikTok обществото, но трябва да си зададем въпроса: Безопасен ли е?

Момичетата от TikTok създадоха нова тенденция – този път с помощта на продукт за 15 долара. Както всеки в приложението ще ви каже: „работете умно, но не прекалявайте“. Това важи особено при намирането на нови начини за подчертаване на чертите на лицето ви, като веждите или формата на устните. Очевидно, според потребителите на TikTok, можете да оцветявате временно веждите си и да очертавате устните си като използвате Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off Tint.

Този, вече известен продукт, е предназначен да бъде достъпно решение за полуперманентно оцветяване на вежди. Предлага се в три нюанса: светло кафяво, средно кафяво и тъмно. Въпреки че предназначението му очевидно е за оцветяване на веждите, продуктът наскоро остави своя отпечатък по изцяло нов начин: като молив за устни.

При нанасянето по контура на устните, течната консистенция на този продукт първоначално изглежда изключително тъмна – което може да стресне някои.

Една от шокираните е Мини Фей Реймънт, дигитален създател и потребител на TikTok. Когато снима изпробването на продукта е скептична в началото. Споменава, че разбира за новата тенденция от основателката на Sacheu Beauty Сара Чеунг. Сара е събрала 1,6 млн. гледания на клип, в който показва нейния оригинален трик за оформяне на устни.

Реймънт изпитва съжаление след като вижда какъв силен контраст създава продукта при нанасянето му. Но след това идва забавната част – моментът на отлепване. След като изчаква 15 минути, тя започва внимателно да отлепя образувалата се гелообразна консистенция.

@minniefrr

Credit to @Sacheu What a whirl wind that was – testing rhe @Maybelline New York Tattoo Brow as a lip liner #tattoobrowmaybelline #JDSummerDrip #makeupgonewrongchallenge #liplinerchallenge

♬ original sound – Minniefr

Реймънт споменава пред Allure, че полуперманентната линия за устни всъщност е издържала само около два дни. За щастие не е получила никаква негативна реакция.

Не след дълго, потребителят на TikTok @tiana_thelawyer сподели своите впечатления от новата тенденция. „Знам, че не съм единствената, която е видяла видеото. Трябваше да го пробвам“, казва тя уверено в своя TikTok. След като изчаква Tattoo Brow да престои върху устните ѝ  10 минути, тя остава приятно изненадана от крайния резултат – фин светлокафяв нюанс.

Потребителката @sydneypurl изведе тенденцията за оформяне на устни на съвсем ново ниво. Тя нанесе продукта по цялата повърхност на устните си, а не само очертанията им. А крайният резултат? Дълготраен пигмент в цвят бордо.

@sydneypurl

@Maybelline New York tattoo brow as a lip tint! – I’ve seen @Gillian Grace do this too 🥰💖 #maybellinetattoobrow #tattoobrow #makeuptrends #makeuphacks #makeup

♬ About Damn Time – Lizzo

Както важи за всички тенденции за красота, които се пораждат в социалните мрежи, винаги трябва да се съобразяваме с безопасността. Козметичният химик Джинджър Кинг казва пред Allure, че тъй като съставките на Maybelline New York Tattoo Brow Tint включват добавки за оцветяване на храни, е безопасно да се използва върху устни. „Въпреки това, когато потребителите не следват указанията на производителя и се породят алергични реакции, потребителите поемат риска сами, тъй като марката може да гарантира безопасност само при предвидената употреба“, добави тя. Въпреки това, подхождайте към тази тенденция с повишено внимание и винаги тествайте първо на кожата си, преди да продължите напред.

Източник


Прочетете още: Селена Гомез сподели как се грижи за кожата си в TikTok

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: