HomeИНТЕРЕСНОТеди Кацарова се обясни в любов с нова песен

Теди Кацарова се обясни в любов с нова песен

Теди Кацарова се обясни в любов с нова песен

Теди Кацарова се обясни в любов с нова песен

Изпълнителката представи за пръв път пред публидка нейната нова песен „Един за друг“ на сцената на турнето „Обич и песен“

Теди Кацарова написа прочувствен текст за новата си песен „Един за друг“. Изпълнителката на „Само аз и ти“ избра този романтичен жест, за да се обясни в любов на приятеля си Ян. Когато чул текста и музиката към него, красивият чех засипал със суперлативи Теди Кацарова. От този момент песента се превърнала в техен обет за вярност и щастие. Още повече, че думите се подредили на белия лист съвсем естествено, за по-малко от час, разказва за процеса на създаване на текста талантливата изпълнителка.

Екипът зад създаването на ,,Един за друг“

Музиката на парчето е дело на Фарес Робърт Строужи и самата Теди Кацарова. Аранжиментът – на китариста Петър Рангелов, а гост музикант, барабани, е Алекс Лазаров. 

Към песента вече има романтичен клип. Той е с кадри на красивата история от сватбения ден на Катерина и Светлин, заснет от Матушев Филмс. Режисьор на клипа е Костадин Кръстев – Коко, а монтажът е на Красимир Николов. 

Преди броени дни една от най-нежните български изпълнителки със запомнящ се глас, представи в поредица от концерти на живо „Един за друг“. Това се случи по време на стартиралото турне „Обич и песен“ пред многобройните почитатели на българската поп музика в Пловдив, Русе, Велико Търново и Плевен. Концертите, в които участват и Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Нелина, Тони Димитрова, Роси Кирилова, ще продължат през август в летните театри на Добрич, Варна, Бургас и Созопол, а през есента ще има и голям концерт в София. 

„Над 60000 гледания за 1 ден! Благодаря ви, приятели! За съобщенията и за това, че все още красивите текстове със смисъл имат значение и ви вълнуват!“ По този начин Теди Кацарова благодари за интереса към песента в профила си във Фейсбук. Тя е изключително щастлива и от начина, по който феновете възприемат парчето.  „Шедьовър, слуша се на един дъх, емоция, красота, сълзи от вълнение, щастие…“, са част от думите, с които почитателите на Теди Кацарова описват нейната нова песен, очакванията за която са – да се превърне в един от новите баладични хитове на това лято.


Прочетете още: Легендарният Елтън Джон каза „Сбогом“

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: