Дали Никол Шерцингер ще мине под венчилото?

Дали Никол Шерцингер ще мине под венчилото?

След две годишна връзка, изглежда нещата се развиват повече от добре между Никол Шерцингер и Том Еванс. Близък на двойката сподели, че те са готови да тръгнат заедно към олтара. 

44-годишната певица на Pussycat Dolls и 37-годишният бивш ръгбист са се върнали от романтично пътуване до Миконос, Гърция. Приятел на двойката каза пред The Daily Mail: „Те ще се женят“, добавяйки, че Том винаги е знаел, че Никол е „единствената“.

„Мъжът на моите мечти“ – така Шерцингер нарича Том, с когото имат интересно запознанство. Двамата се срещат за първи път през октомври 2019 г. в телевизионния формат The X Factor, където Никол е част от журито. Том излиза на сцената заедно със своето трио Try star. Саймън Коуел, основател на предаването и член на журито, посочи, че никога не е виждал Шерцингер да се усмихва така, както по време на изпълненията на Try Star. Групата се класира на пето място, но Еванс определено печели нещо по-специално – сърцето на Никол. 

През януари 2020 г., само три месеца след своето запознанство, двамата се появяват на червения килим, потвърждавайки своята връзка. Шерцингер каза в интервю след това: „Не мога да бъда в момента по-щастлива и съм наистина благодарна“.

Двамата са неразделни оттогава и сега изглежда, че двойката се готви да прекара остатъка от живота си заедно.

А ние още помним връзката на Никол с Гришо, нали?!

Първата ракета на България Григор Димитров започна да се среща с Шерцингер в края на 2015 г., а официално потвърдиха връзката си през януари 2016 г. След като се наслаждаваха на почти четири години заедно, през 2019 г. Никол потвърди раздялата.


Прочетете още: Вече е официално, Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: