HomeИНТЕРЕСНОНезавидни отношения между знаменитите родители и децата им

Незавидни отношения между знаменитите родители и децата им

знаменити родители

Незавидни отношения между знаменитите родители и децата им

„Аз те създадох – аз ще те убия“ – така реагира Тарас Булба на Гогол на предателството на сина си.

Днес непримиримите противоречия, разбира се, не водят до такива последствия, но въпреки това раздорът между родители и деца може да бъде много дълбок. Кои от знаменитостите не искат да общуват със своите някога любими и ненагледни деца? И кои звездни деца не се справят с проблемите на родителите си?

Антъни Хопкинс

Антъни и Абигейл Хопкинс
Снимка: THE LIFE PICTURE COLLECTION/GETTY

Актьорът, който изигра Ханибал Лектър, както в първия, така и във втория си брак, не бил примерен семеен мъж. Той бил буен, злоупотребявал с алкохол и не проявявал интерес към новородената си дъщеря (която, между другото, се ражда, когато актьорът е на 31 години). Съпругата му Петронела Баркър (1967-1972) го напуска, когато момичето няма дори четири години.

И Антъни дори не участва финансово във възпитанието – той е твърде увлечен в кариерата и партитата си. Въпреки това, когато момичето пораства, отива при баща си, за да подобрят отношенията си. В компанията на очарователната си дъщеря, актьорът се появява известно време на светски събития, но скоро черна котка им минава път. Какво точно се е случило между Антъни Хопкинс и Абигейл не е известно със сигурност. Момичето отказва да даде интервю, а актьорът отбеляза, че не смята брака, в който се е родило единственото му дете за успешен. Той напълно спира да общува с дъщеря си и едва ли знае как се развива животът й след кавгата им.

Джеки Чан

Джеки Чан
Снимка: NOEL VASQUEZ/GETTY

Роденият в Хонг Конг актьор, режисьор и предприемач Джеки Чан е щастливо женен за тайванската актриса Лин Фенгяо от почти четиридесет години. Двойката има общ син Чанг Зуминг, който също избира кариера като актьор. Въпреки това, в младостта си майсторът на бойните изкуства обича да  се „заиграва“ и от едно такова романтично хоби му се ражда дете. Той срещна актрисата Илейн Ву Кили на конкурса за красота Мис Азия. Момичето знаело, че актьорът е женен и не обръща внимание на неговото ухажване. Няколко години по-късно съдбата ги среща на снимачната площадка. Но според Илейн, Джеки се е държал така, сякаш е на ръба на развода, след това обаче той си променя мнението.

Когато се оказва, че любимата му е бременна, актьорът отстъпва. Той предложил да направи аборт и побързал да подобри отношенията с жена си. Лин Фенгяо простила на разкаялия си съпруг, особено след като имат вече син. И Илейн ражда дъщеря и известно време се надява, че Джеки Чан ще се върне при нея. След това тя отива в Шанхай при родителите си и сама отглежда дъщеря си Ета. А актьорът индиректно признава наличието на извънбрачно дете, но според адвоката му е чакал момичето да навърши пълнолетие, за да му осигури бъдещето. В края на краищата майка й, въпреки че участва в около 20 филма и има собствено токшоу по телевизията, все още злоупотребява с алкохол от време на време.

Ета и жена ѝ Анди
Снимка: ANDI AUTUMN/INSTAGRAM

Ета пък израства като обидено дете – отношенията й с майка й се влошават като тийнейджърка, съучениците й я дразнят в училище, а веднъж дори прави опит за самоубийство. След като пораства, тя декларира своята нетрадиционна сексуална ориентация и заминава за Канада, за да регистрира брак с приятел – такива съюзи са забранени в Китай. Бащата, който сега заема видно място в КНР, отново се отрича от дъщеря си – вече статутът и политиката на партията не му позволяват.

Том Круз

Кейти Холмс, Том и Сури Круз
Снимка: Getty Images

Романът на някога популярния актьор Том Круз и амбициозната актриса Кейти Холмс започва прекрасно: на живо, на едно коляно, той й предлага брак. Подарил на любимата си подаръци, позволил й да похарчи милиони за тоалети, почивали в най-романтичните кътчета на планетата. В брака им се ражда дъщеря, която е наречена Сури. Въпреки това, след няколко години на щастие, двойката се разделя.

Факт е, че Том Круз става последовател на сциентологията и започва активно да запознава не само съпругата си, но и детето си с религиозните си възгледи. Той изисква да посещават църква, да спазват ритуали. Кейти Холмс смята тази организация за секта, която напълно поробва съпруга й. 

Тя се съгласява на развод при всякакви условия, само и само да защити дъщеря си от религиозния опиум. И така се оказва в края на краищата – въпреки факта, че брачният договор бил изготвен от бащата на Кейти – адвокат, след раздялата тя не получава нито един долар обезщетение. Но Том Круз загубва правото да общува със Сури. За последно е видян с дъщеря си през 2013 г., а оттогава бащата не си е направил труда да изпрати на момичето дори картичка за рождения му ден.

Тази година обаче се случва нещо невероятно. След 9 години забрава Том Круз решава да направи грандиозен жест за своята дъщеря. Той ѝ подарява чисто нов Tesla Model X на стойност почти 100 000 долара за 16-ия й рожден ден. Кейти Холмс обаче категорично отказва да го приеме. И най-вече тя е възмутена, не толкова от безполезността на колата в град с развита таксиметрови услуги и дори не от факта, че Сури е още млада за шофиране, а от факта, че баща й се държи така, сякаш нищо не се е случило.

Мадона

Мадона и Роки
Снимка: Kevin Mazur/Getty Images

Сега, поп звездата вече е на 63 години, но все още се смята за млада и подчертава това по всякакъв възможен начин. Тя също така продължава да носи провокативни тоалети, да публикува провокативни снимки в социалните мрежи и да се занимава с години по-млади от себе си. Всичко това много не се харесва на 22-годишния й син Роки, роден от британския режисьор Гай Ричи. Известно време той търпи лудориите на майка си и стиска зъби и бил готов да се нахвърли върху журналистите, които искат да коментира майка си.

Но Мадона, която по едно време, според нейното признание, опитва всичко, много ревнувала сина си. Тя фанатично контролирала всяка стъпка на детето. Така че веднага щом момчето пораства, то веднага преминава през океана при баща си. Оттогава майка и син почти не общуват.

Никол Кидман

Никол Кидман, Конър Антъни и Изабела Джейн
Снимка: Getty Images

Актрисата беше съпруга на нашумелия актьор Том Круз през 90-те години. Те бяха млади, активни и мечтаеха за голямо семейство. Но не успяха да си родят бебе. Тогава двойката осиновява две деца: дъщеря Изабела Джейн и син Конър Антъни. След почти 10 години бракът им се разпада. По това време момичето е на 6, а чернокожото момче на 9 години. След развода и Никол, и Том получават равни права да отглеждат децата си. Но червенокосата красавица получава изгодни предложения в родната си Австралия и трябвало да замине, а Том остава в Калифорния.

И децата са лишени от майчино внимание, докато Круз прави всичко възможно, за да накара децата да станат пламенни последователи на Църквата на сциентолозите. В резултат на това, когато Конър се оженва през 2019 г., Никол дори не била поканена на сватбата. А Изабела изобщо не покани никой от приемните родители на тържеството. Сега тя живее близо до Лондон, развива собствен бизнес (изработка на дрехи) и изобщо не иска звездна слава.

Източник


Прочетете още: Марк Антъни ще се жени… за четвърти път?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: