HomeМОДАКак да носим ризи със стил – 15 печеливши опции

Как да носим ризи със стил – 15 печеливши опции

бяла риза

Как да носим ризи със стил – 15 печеливши опции

Ризата е идеална за стилни бизнес сетове, може да се носи и с по-ежедневни дрехи, и за разходка из града.

Днес има много различни стилове на модерни ризи, така че изборът на модел за себе си е много лесен. Да видим как да носим риза със стил и в същото време да изглеждаме разкошно.

Риза + шорти

През летния сезон ризата може да се носи с къси панталони и няма ограничения за модела им. Например, готовите комплекти от шорти и ризи, които са изработени от памук, изглеждат страхотно. Можете също така лесно да носите дънкови шорти и риза, която може да се завърже на талията.

Риза + елегантен панталон

Риза в комбинация с панталон е бизнес образ на уважавана дама. Ако искате да внесете новост в образа, тогава можете да заложите на овърсайз риза или дълъг модел. Леко ексцентричен външен вид ще добави лекота към изображението и в същото време младост.

Риза + пола

Полата винаги придава на образа по-женствен вид. Тя хармонира с всеки модел риза, но да се носи е добре, ако е запасана. През лятото може да се избере риза с къс ръкав и ярък принт, а през зимата да се предпочете по-затворен модел.

Риза + ежедневен панталон

Печеливша и елегантна опция за използване на риза е комбинация с панталон. Класиката стои най-добре, но можете да изберете и панталон с широка кройка или много висока талия. Ризата трябва да бъде избрана така, че да е възможно да се подчертае стройната фигура.

Риза + дънки

Ризата е универсална дреха, която може да се носи с почти всичко. Модните дами често избират риза и дънки за ежедневната си визия. Изглеждат добре двете части от деним, които са подходящи за всички дами без изключение. Също така, една жена може да избере по-ефектен модел риза, например с обемни ръкави, която заедно с дънките, ще придаде луксозен образ.

Последователите на модата със сигурност ще допълнят гардероба си с няколко ризи. Стилните модели се носят с дънки, къси панталони, поли и дори върху рокли. Универсален и стилен детайл ще позволи дори на най-стария и сив външен вид да се разнообрази малко. Обърнете внимание не само на вталените ризи, но и на дългите модели и овърсайз.

Източник


Прочетете още: Торбичка за боклук – $1790

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: