HomeИНТЕРЕСНООще едно звездно бебе! Клои Кардашиян и Тристан Томпсън се сдобиха с момченце!

Още едно звездно бебе! Клои Кардашиян и Тристан Томпсън се сдобиха с момченце!

Клои Кардашиян и Тристан Томпсън

Още едно звездно бебе! Клои Кардашиян и Тристан Томпсън се сдобиха с момченце!

Това е незабравима нощ за семейство Кардашиян, като имате предвид, че Клои Кардашиян и Тристан Томпсън са посрещнали второто си дете заедно!

Клои Кардашиян и Тристан имат момченце и все още нямат избрано име

Новината, че бившата двойка очаква бебе чрез сурогатно майчинство, изтече миналия месец и по-късно беше потвърдено от представителя на Клои, който каза: „Можем да потвърдим, че Трю ще има брат или сестра. Клои е много благодарна на изключителната сурогатна майка за тази невероятна благословия. Бихме искали да помолим за разбиране и уединение, за да може Клои да се съсредоточи върху семейството си.“

Тази щастлива новина за бебето идва само часове след съобщенията, че сестрата на Клои – Ким Кардашиян е прекратила 9-месечната си връзка с Пийт Дейвидсън, така че да… Крис Дженър е в трудна ситуация в момента!

В случай, че това е чисто нова информация за вас, източници споделиха пред E! News, че бившата двойка са решили да бъдат просто приятели и все още да имат „много любов и уважение един към друг“. И така, защо се разделиха? Очевидно техните графици „наистина са затруднили поддържането на връзка“. И за всички, които се чудят дали Кание е взел това предвид, не. Източник добави, че „разводът напредва с Кание“ и че той и Ким са „щастливо съвместни родители“.

Хммм… Звучи, сякаш екипът от редактори на Кардашиянс ще запълнят графика с новини за сезона.

Източник


Прочетете още: Незавидни отношения между знаменитите родители и децата им

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: