HomeИНТЕРЕСНОТом Холанд: „Намирам Instagram и Twitter за съкрушителни“

Том Холанд: „Намирам Instagram и Twitter за съкрушителни“

Том Холанд

Том Холанд: „Намирам Instagram и Twitter за съкрушителни“

Том Холанд сподели, че социалните мрежи са вредни за психиката му

Ако сте фенове на звездата от „Spider-Man: No Way Home“ – Том Холанд, със сигурност сте забелязали неговото отсъствие от социалните мрежи последните седмици

В неделя, актьорът за малко се завърна в Instagram, за да обяви, че е изтрил от телефона си приложението на социалната мрежа, както и Twitter. Причината – психичното му здраве.

Том Холанд публикува триминутно видео, в което заяви, че социалните мрежи са станали „вредни“ за психиката му. Актьорът сподели, че той се спира на статии, в които чете неща за себе си онлайн. Всички знаем колко сурови могат да бъдат медиите и жълтите издания, с което не всяка известна личност успява да се справи.

Пред своите почти 68 милиона последователи, Том Холанд сподели следното:

„Взех си почивка от социалните медии заради психичното си здраве, защото намирам Instagram и Twitter за съкрушителни“

„Увличам се и се спирам, когато чета неща за мен онлайн и в крайна сметка това е много пагубно за психическото ми състояние. Така че реших да направя крачка назад и да изтрия приложението“, каза той.

Освен с брилянтната си актьорска игра и харизматичността си, Холанд е известен и като партньора на Зендая

Том Холанд и Зендая

Актрисата е известна с играта си във филма Dune, както и продукции на Netflix и Disney Channel.. Не на последно място, тя е номинирана за награда „Еми“ за изключителна главна роля в драма сериала „Еуфория“. на HBO. Мнозина определят ролята и като уникална и спираща дъха.

Снимка: GETTY IMAGES

Много световно-известни звезди като Деми Ловато, Джъстин Бийбър и Крис Евънс се осмелиха да говорят за психичното здраве. Те споделят лични истории, свързани с проблемите, които са се отразили на психиката им. Том Холанд се присъединява към тях, като използва краткото си завръщане в Instagram, за да обърне внимание на базираната в Обединеното кралство организация за психично здраве на тийнейджъри – Stem4. 26-годишният актьор я подкрепя чрез своята организация The Brothers Trust.

„Има ужасна стигма срещу психичното здраве и знам, че молбата за помощ и търсенето на помощ не е нещо, от което трябва да се срамуваме“

добави той.

Холанд завършва видеото си, като каза на феновете, че „отново ще изчезне от Instagram“, но им благодари за тяхната „любов и подкрепа“

Той каза: „Обичам ви всички и скоро ще говоря с вас.“

Откровеното видео на Холанд предизвика похвали от фенове и други знаменитости, включително певеца Джъстин Бийбър, който коментира: „Обичам те, човече“.

Професионалният борец Рикошет написа: „Човече, ти си вдъхновение за толкова много. Но това, което има значение, е физическото и психическото ти здраве, така че се грижи и се върни по-добър от всякога!“

Прочетете още: Аманда Сейфрид и Еми Росъм се появиха в кадър с тези удобни обувки с 268 000 петзвездни оценки

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: