HomeИНТЕРЕСНОСватбена церемония на борда на кораб на Дунав

Сватбена церемония на борда на кораб на Дунав

Сватбена церемония на борда на кораб на брега на Дунав

Сватбена церемония на борда на кораб на Дунав

Семейството на аптеки „Оптима“ в Русе се увеличи със зет. Вълнуващата сватба на новото семейство.

Да имат три дъщери е сбъдната мечта за собствениците на аптеки „Оптима“ и ресторант „Кралска закуска“ в Русе. Краси и Марияна Иванчеви. Вчера те задомиха най-голямата си дъщеря – Моника. На борда на кораб „София“, където се състоя сватбената церемония и самото тържество, тя каза своето силно и категорично „да“ на избраника си Димитър Миков, с който вече имат и наследник – двегодишният Кристиян.

Как протече сватбената церемония:

Стиснал, ръката на развълнувания си баща, най-малкият мъж във фамилията, с трепет очакваше на палубата мама като булка. Тя се появи под ръка с другия любим мъж в живота си – баща си Красимир. Той я предаде в ръцете на младоженеца под звуците на жива музика – пиано и цигулка, на които гостите се наслаждаваха по време на официалната церемония. Важна роля до булката заемаха и нейните сестри – прекрасните шаферки Виктория и Калина. По пътя напред плътно до младото семейство ще са и техните кумове – младото семейство Кирил и Радина Тодорови. 

Сватбена церемония на борда на кораб на брега на Дунав

В началото на сватбеното тържество в ресторант „Crazy fish“ Кирил Тодоров поздрави гостите и новото семейство Микови с вдъхновяваща реч. След което поведе и първото хоро за вечерта – кумовото. Марияна Иванчева захрани младоженците с подсладена питка, за да има занапред – зет като мед. За специалния момент тъщата, която от години се занимава активно и с обществена дейност в ролята на общински съветник в местния парламент, беше подбрала стилна рокля с паднали рамене, в тон с ризата на съпруга си.

Сватбена церемония на борда на кораб на брега на Дунав

След първия сватбен танц и множеството приятелски викове „Горчиво“. Булката подари и един специален танц на баща си – Красимир Иванчев, за да му напомни, че завинаги ще остане момичето на тати. 

Гостите опитаха изискани блюда и питиета, и се забавляваха под звуците на подбрани музикални изпълнения на живо. Малко преди полунощ небето над Дунав бе озарено от приказна заря, точно след като младоженците разрязаха ритуално сватбената торта. Купонът за най-издръжливите продължи до сутринта в бара на кораб „София“. За да е все така весел и изпълнен с хубави моменти сред близки и приятели пътят на младото семейство Микови занапред. 


Прочетете още: Дали Никол Шерцингер ще мине под венчилото?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: