Тест за асоциации

замислена жена

Всички обичаме от време на време да правим по забавен тест, които ще ни разкажат малко повече за нас самите.

В това има известна полза, защото колкото по-добре познаваме себе си, толкова по-лесно ни е да управляваме живота и съдбата си.

От трите прозореца трябва да изберете този, който ви харесва най-много. Този психологически тест за асоциации е много прост. Всичко, което трябва да направите, е да изберете една снимка, която ви кара да се чувствате най-приятно. 

Този тест определя вътрешните нагласи на вашата душа. Вариантите са само три, но в тях всеки ще намери отговор на важни въпроси. Това са въпросите, които ви вълнуват всеки ден.

Първи прозорец

Това е изборът на хора със силна воля. Може би все още не усещате вътрешното ядро ​​в себе си, но това не е беда. Вашият потенциал ще се разкрие много скоро. Хора като вас променят собствената си съдба. Никой не може да повлияе на техния живот и решения. Затова можете смело да вървите към целите си, защото никой не може да застане на пътя ви. Не забравяйте, че вие ​​също сте отговорни за действията си.

Втори прозорец

Символизира любовта към живота. Хората, избрали тази картина, трябва да обърнат специално внимание на отношението си към реалния свят. Ако смятате, че обичайните неща не ви харесват, опитайте се да коригирате тази ситуация. Много е важно да се радваме на малките неща, защото от тях се състои истинското щастие. Чаша любимо кафе, приятелска усмивка, приятна композиция или забавна комедия… Трябва да има неща в рутината ви, за които ще искате да живеете. Не се тревожете за мнението на другите. Ако най-голямото ви удоволствие е да изгледате няколко епизода от индийски сериал, отдайте му се и в никакъв случай не се укорявайте!

Трети прозорец

Обикновено го избират чувствителни и прекалено емоционални хора. Точно такъв тип хора могат да избухнат в сълзи от нечия груба дума или поглед отстрани. Време е да заобичате себе си и да придобиете достатъчно увереност, за да игнорирате всички, които искат да ви развалят настроението. Трудно е, но само като надмогнете себе си, можете да станете истински свободен. Възможно е да разкриете своя вътрешен потенциал само при условие на нупукизъм. Не трябва да позволявате на други хора да оказват влияние върху хода на живота ви.

Нека тези съвети направят живота ви по-приятен и по-лесен. Помнете, че само ако вървите напред, ще можете да научите нещо ново и да се усъвършенствате!

Източник


Прочетете още: Историята на Оливия Нютън-Джон – звездата на „Брилянтин“

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: